Tentaculele USR-iste s-au întins până în Portul Giurgiu. Sigur, nu e vreun breakingnews, era de aşteptat, dar asta nu înseamnă că nu are sens s-o consemnăm. Cu un ministru de-ai lor în frunte, Cătălin Drulă, „băieţii deştepţi” fac legea pe unde-apucă.

Stăpâni autoproclamaţi, cu apucături de boieri nemiloşi, guvernanţii ăştia de conjunctură sunt mai înfometaţi decât păreau şi nu iartă nimic în calea tacâmurilor lor, luate aproape cu japca din bucătăria României.Ne feliază şi ne servesc după bunul plac, asta dacă nu ne dau străinilor la bucată, pe prea puţin. Iar Giurgiu nu poate fi decât o masă copioasă pentru burţile lor cuprinzătoare.

De vreo 3 săptămâni, au pus barieră-n Port. Adică, ai voie cu maşina doar până la intrarea în zona sediului APDF Giurgiu. Vor spune, probabil, că ţin la sănătatea noastră şi că vor să facem mişcare, dar nu-i va ajuta cu nimic.

Să daţi o mână de vopsea pe gardul falezei nu sunteţi în stare, dar v-aţi grăbit să ne interziceţi cu maşina pe „tarlaua voastră”. Băieţi, nu uitaţi, nu-i nimic al vostru, totul este al românilor. Mai trist e că uită chiar românii treaba asta, plătindu-le boierilor şi salariile ca să-şi facă jocurile nestingheriţi…

Astfel, timp ce noi călcăm pe coji de seminţe şi biscuiţi frânţi şi ne agăţăm cămăşile-n gardul menţionat, ei concesionează terenurile din preajma APDF pe bandă rulantă. Şi nu oricui. Tot lor. Fratele candidatului USR la Primăria Adunaţii Copăceni a şi pus mâna pe 300 de metri pătraţi, în zona Gării Fluviale din Portul Giurgiu.

Este vorba despre firma Star C&C SRL din Adunații Copăceni, administrator GHEORGHE Costel. Teoretic, societatea se ocupă de cultivarea florilor, dar în cele două tonete ce-au răsărit pe terenul concesionat numai flori nu sunt la vânzare. Sursele noastre ne-au spus că, pe data de 19.04, reprezentanţii societăţii depun solicitare la APDF pentru concesionarea unei suprafețe de 300 mp în zona Gării Fluviale, iar la data de 26.04, CA aprobă solicitarea.

Cu viteza luminii, fraţilor, când este pentru ei!

Şi nu este singura afacere „în familia” USR-istă de la APDF Giurgiu, dar despre altele, în materiale viitoare.

P.S.: Aceleaşi surse ne-au comunicat că însuşi subprefectul USR de Giurgiu, Ciprian Alexandru, a făcut potecă la APDF Giurgiu. Nu în sensul că a asfaltat ceva, Doamne fereşte, dar vă daţi seama, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, câtă treabă are la o companie atât de generoasă în terenuri, facilităţi etc.

2 COMENTARII

  1. De mult timp este montat acolo indicatorul care interzice accesul pe care nimeni nu îl respectă. Doar mașinile de la școala de șoferi întorceau acolo. Cu bariera aia doar i-au dat utilitate acelui indicator rutier spre deosebire de ce cele de pe CFR unde este oprirea interzisa dar toată lumea oprește în dreptul lor.

  2. […] Tentaculele USR-iste s-au întins până în Portul Giurgiu. Sigur, nu e vreun breakingnews, era de aşteptat, dar asta nu înseamnă că nu are sens s-o consemnăm. Cu un ministru de-ai lor în frunte, Cătălin Drulă, „băieţii deştepţi” fac legea pe unde-apucă. Stăpâni autoproclamaţi, cu apucături de boieri nemiloşi, guvernanţii ăştia de conjunctură sunt mai înfometaţi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Ne-au „confiscat” şi Portul Giurgiu?! „Barieră” pentru giurgiuveni, terenuri pentru afacer… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.