Un site local giurgiuvean, EvenimentGR.ro, a publicat, astăzi, un articol pe surse potrivit căruia un fost preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu şi subprefectul de Giurgiu au făcut o vizită la DNA, într-un dosar „cu fonduri europene”, susţin cei de la publicaţia menţionată.

În articolul cu pricina este precizat că cei doi care ar fi fost audiaţi „doar” ca martori ar fi recunoscut că s-a întâmplat aşa, dar ar fi avut rugămintea să rămână anonimi. Nu, zău!

Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Sau invers. Cum doriţi.

Stimabililor, nu este cinstit faţă de giurgiuvenii cărora le cereţi voturile, o dată la 4 ani, să rămâneţi anonimi, fie inculpaţi, fie martori. Dacă aţi intrat în vreo belea şi-aţi făcut ceva rău, trebuie să plătiţi, dacă nu, nu, dar giurgiuvenii trebuie să ştie cu cine au de-a face, corect? Corect.

În ceea ce priveşte preşedintele de CJ, sursele noastre ne spun că SIGUR nu s-au dus azi la DNA nici Boiangiu, nici Beianu şi nici Mina. Deci, a mai rămas unul singur… Apoi, dacă nu e subprefectul USR-ist(greu de crezut că-l atinge pe acesta ceva, deocamdată), mai rămâne un PNL-ist.

Acum că aproape am lămurit primul aspect al bombei, să trecem la miezul său. Cei care scriu la publicaţia care a dat informaţia susţin că dosarul l-ar viza, de fapt, pe un parlamentar. Fabricat, nefabricat, e dosar iar vizatul devine penal. Delicios!

Bun. Cu cei doi „martori”, nu poate fi decât un parlamentar PNL. Din câte ştim, Gabi Horga n-a apucat să-şi facă afacerile pe la Giurgiu, ea e înfiptă bine în Dâmboviţa. Aşadar, au mai rămas Toma Petcu sau Alexandru Andrei. Pe care pariaţi?

Sursele noastre ne spun că dosarul ar viza, în fapt, presiunile făcute, la alegerile locale, asupra unora dintre primarii giurgiuveni şi asupra unora dintre directorii deconcentratelor. Cunoaşteţi speţa. Cutia Pandorei de la locale tocmai a fost deschisă.

Revizuiţi-vă pariurile! 😀

Pentru că tot s-au pus pe făcut comunicate de presă boombastice, cu un limbaj care ar face-o şi pe Floricica Dansatoarea să roşeaşcă… în obrăjori, aşteptăm cu nerăbdare nişte precizări de la PNL Giurgiu pe această temă:

  1. Cine sunt cei doi care au dat cu subsemnatul?
  2. Cine este parlamentarul vizat?
  3. Ce acuzaţii îi sunt aduse?

Păi, nu, băieţi? Suntem şi noi transparenţi sau doar cerem asta de la alţii?

Vom reveni cu amănunte!

1 COMENTARIU

  1. […] Un site local giurgiuvean, EvenimentGR.ro, a publicat, astăzi, un articol pe surse potrivit căruia un fost preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu şi subprefectul de Giurgiu au făcut o vizită la DNA, într-un dosar „cu fonduri europene”, susţin cei de la publicaţia menţionată. În articolul cu pricina este precizat că cei doi care ar fi fost […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: BOMBĂ: (PNL-iştii) Mustăţea şi Brăgaru au dat cu subsemnatul, la DNA? […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.