In urma sedintei de joi seara a PDL, despre care puteti citi detalii in postarea de mai jos, UNPR a obtinut ( in sfarsit) functiile de Director D.S.V. Director Agentia de Mediu, si Director la Finantele Publice Giurgiu, precum si functia de subprefect.

Ce stim pana la aceasta ora este ca pentru functia de director al Directiei Finantelor Publice Giurgiu UNPR Giurgiu il pregateste pe domnul Gicu Iorga, iar pentru functia de director al Agentiei de Mediu pe doamna Elena Vaduva.

In scut timp voi afla si recomandarile pentru functia de subprefect precum si pentru cea de director al DSV Giurgiu.

Nicolae Stefan, actualul presedinte al UNPR urmeaza in ziua de vineri sa aibe o sedinta cu echipa pe care o conduce la Giurgiu unde se vor desemna oficial recomandarile pentru functiile obtinute.

5 COMENTARII

  1. UNPR = Uniunea Nationala a Perversilor din Romania ( Gabi oprea- seful Mafiei personale a lui nastase; serban mihailescu alias Miki spaga’ cristi diaconescu zis fetita care plange ; marian sarbu zis trafic de influenta cu sotia directoare s a m d )de tot rahatul !! Iar tiganul de gicu iorga parca era pdl-ist ?!?! sau pnl-ist?!?! totuna….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.