Proiecte pentru infrastructură rutieră, sănătate, educaţie, egalitate între state, impozitul progresiv, sunt doar câteva dintre dorinţele exprimate de către giurgiuveni, astăzi, de Ziua Europei, într-o acţiune inedită desfăşurată la sediu PSD Giurgiu.

Tinerii de la TSD şi PES Activists, sprijiniţi de senori, au pregătit un rollup pe care doritorii au scris gândurile lor cu privire la viitorul României în Uniunea Europeană şi ce ar trebui să conţină Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Alături de ei au fost şi preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, deputatul Cristina Elena DInu şi senatorul Robert Cazanciuc care, la rândul lor, şi-au aşternut pe hârtie gândurile cu privire la subiectele propuse.

Mai multe fotografii AICI

„Prin acțiunea de astăzi, sub deviza  ,,Ziua Europei. Un plan european pentru România” , ne-am dorit să consultăm giurgiuvenii cu privire la aspecte ce țin de Uniune, dar și de felul în care România se poate dezvolta mai bine în cadrul acesteia.  

Vrem să arătăm cetațenilor județului  că Partidul Social Democrat are un proiect de țară pentru o Românie mai puternică în Uniunea Europeană și pentru accesarea banilor europeni pierduți de actuala guvernare.

A fost un bun prilej să rememoram  momentele politice ale guvernărilor de stânga care au facut posibilă apartența noastră la Uniunea Europenă.

Mesajele pe care cetațenii le-au scris vor ajunge până la cei din familia noastră politică europeană, fiind un angajament asumat de noi în a lupta împreună pentru ca în România semințele euro-scepticismului să nu prindă rădăcini pe fondul acestei guvernarări de dreapta deficitară.

Pentru noi, ca români, 9 mai are și o insemnătate națională fiind ziua în care la 1877, se citea în Parlament decarația de independență față de Imperiul Otoman.

Putem așadar, ca de ziua Europei, de ziua independenței noastre și cea a realizării păcii pe continent să ne spunem cu toții LA MULȚI ANI.

PSD GIURGIU & PES ACTIVISTS GIURGIU”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.