TSD a lansat, la începutul lunii mai, o campanie de consultare națională a tinerilor români.

„Pe parcursul întregii luni mai, pe care o vom celebra împreună ca lună a tinerilor, vă invităm:

📝 să completați în număr cât mai mare chestionarul pregătit de noi – https://www.surveymonkey.com/r/TSDRO;
💬 să participați la discuțiile pe care le vom organiza;
📱 și să ne transmiteți scurte testimoniale video, din toată țara, dar și din diaspora, în care să ne spuneți ce vă doriți de la societate și de la clasa politică.

La finalul consultării naționale, Tineretul Social Democrat va pregăti și prezenta un raport public, deci contăm pe voi că veți contribui în număr cât mai mare, astfel încât raportul să fie relevant și persuasiv pentru discuțiile care vor urma. Pe baza răspunsurilor voastre, vom propune, apoi, noi politici publice, programe și proiecte. #TineriPentruTineri”

1 COMENTARIU

  1. […] TSD a lansat, la începutul lunii mai, o campanie de consultare națională a tinerilor români. „Pe parcursul întregii luni mai, pe care o vom celebra împreună ca lună a tinerilor, vă invităm: 📝 să completați în număr cât mai mare chestionarul pregătit de noi – https://www.surveymonkey.com/r/TSDRO;💬 să participați la discuțiile pe care le vom organiza;📱 […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Campanie TSD: Tinerii giurgiuveni, invitaţi să spună ce îşi doresc de la societate şi de la po… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.