„Dragi prieteni,

Bucuria cea mai mare a Sărbătorii Învierii Domnului din acest an este aceea că  avem posibilitatea să mergem la #Biserică, în Noaptea de Înviere, pentru a lua Lumină şi, mai ales, că putem să ducem ¤Lumina la cimitir, la cei dragi care nu mai sunt printre noi.

Sfânta Sărbătoare a #Paştelui ne găseşte, însă, la fel de îngrijoraţi pentru sănătatea și viața noastră, în aceste vremuri atât de diferite si de grele pentru fiecare dintre noi.

#Credința trebuie să ne călăuzească, astfel încât să nu ne pierdem #speranța că vom trece împreună, cu bine, peste toate!

Puterea stă în #voința noastră!

De aceea, vă doresc să fiţi sănătoşi, să aveţi grijă de voi şi unii de ceilalţi iar Învierea Domnului să vă aducă #linişte și pace în suflete, mese îmbelșugate şi pe cei dragi aproape!

#Paşte_Fericit!

#Sărbători_Binecuvântate!”- Deputat PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu

1 COMENTARIU

  1. […] „Dragi prieteni, Bucuria cea mai mare a Sărbătorii Învierii Domnului din acest an este aceea că  avem posibilitatea să mergem la #Biserică, în Noaptea de Înviere, pentru a lua Lumină şi, mai ales, că putem să ducem ¤Lumina la cimitir, la cei dragi care nu mai sunt printre noi. Sfânta Sărbătoare a #Paştelui ne găseşte, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Elena Dinu: „Credința trebuie să ne călăuzească, astfel încât să nu ne pierdem spe… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.