33 de copii şi tineri, de toate vârstele, au primit, astăzi, daruri din partea echipei PSD Giurgiu.

Haine şi încălţăminte nou-nouţe, pentru fiecare vârstă, dulciuri şi alte alimente pentru masa de Paşte. Au fost foarte multe pachete, pregătite cu drag, pe care le-au oferit, astăzi, doamnele din OFSD Giurgiu mai multor familii din Slobozia şi Vărăşti.

Însoţite de primarii Florin Gheonu şi Adrian Măhălean, doamnele social-democrate, cărora le-a fost alături şi senatorul Robert Cazanciuc, au făcut, astăzi, o mare bucurie familiilor cu care soarta a fost mai puţin darnică.

Mai multe fotografii, pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220

Printre cei care au contribuit la bucuria de azi a copiilor sunt şi Marian Mina, Robert Cazanciuc, Constantin Basangiac, Alina Badea, Florentina Dinu, Vasilică Constantin Eugen, Toma Bogdan, Cezar Bigan.

1 COMENTARIU

  1. […] 33 de copii şi tineri, de toate vârstele, au primit, astăzi, daruri din partea echipei PSD Giurgiu. Haine şi încălţăminte nou-nouţe, pentru fiecare vârstă, dulciuri şi alte alimente pentru masa de Paşte. Au fost foarte multe pachete, pregătite cu drag, pe care le-au oferit, astăzi, doamnele din OFSD Giurgiu mai multor familii din Slobozia şi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Un Paşte Fericit pentru zeci de copii din judeţul nostru! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.