Pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.

În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal:

  • stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Cămineasca

Incendiul a avut loc ieri după-amiază. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că ardea astereala acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 2 mp.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de jarul sau scânteile provenite de la coșul de fum deteriorat.

  • stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din orașul Bolintin Vale

Incendiul a avut loc ieri seară. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat că ardea mocnit coșul de fum și au acționat rapid pentru răcirea zonei de ardere, astfel încât pagubele să fie limitate.

Cel mai probabil incendiul a avut loc din cauza efectului termic produs de coșul de fum necurățat de funingine. 

  • stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Milcovățu

Incendiul a avut loc ieri seară. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că ardea o magazie în care erau depozitate materiale combustibile. Anexa, confecționată din pământ și învelită cu astereală a ars pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de jarul sau scânteile care au aprins materialele combustibile amplasate necorespunzător față de mijloacele de încălzit.   

Comunicat de presă ISU Giurgiu

Foto Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.