Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a criticat dur ceea ce s-a întâmplat, noaptea trecută, la spitalul Foişor din Capitală, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Ceea ce s-a întâmplat, seara trecută, la Spitalul Foişor din Capitală reprezintă #umilinţa supremă pentru români! Pacienţi în pijamale, unii dintre ei operaţi de curând, scoşi pe targă, în miezul nopţii, ca pe nişte infractori, este o imagine de coşmar pe care nu o vom uita vreodată.

Toţi românii au dreptul la sănătate şi trebuie trataţi în mod egal, indiferent de afecţiunea de care suferă! Gata, nu mai putem continua aşa, domnule Vlad Voiculescu! Aţi bătut orice record la măsuri fără cap, la minciuni şi la nepricepere. Ce trebuie să se mai întâmple, câţi oameni trebuie să mai sufere sau să moară ca să aveţi bunul simţ să vă daţi demisia? Câtă bătaie de joc mai trebuie să îndure poporul român din cauza incompetenţei şi aroganţei voastre?

Uluitoare reacţia lui Voiculescu cel care, din nou, a pasat vina în curtea altora, ţinându-se şi cu mâinile şi cu picioarele de scaunul de la minister! Ruşine! Este de ajuns! Aţi atins apogeul nesimţirii, al incompetenţei şi al lipsei de empatie faţă de semeni. A venit momentul să vă duceţi acolo unde vă este locul, adică- aşa cum spunea chiar un coleg de-al dumneavoastră de coaliţie- direct în lada de gunoi a istoriei politice a României!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a criticat dur ceea ce s-a întâmplat, noaptea trecută, la spitalul Foişor din Capitală, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. „Ceea ce s-a întâmplat, seara trecută, la Spitalul Foişor din Capitală reprezintă #umilinţa supremă pentru români! Pacienţi în pijamale, unii dintre ei operaţi de curând, scoşi pe […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Marian Mina, către ministrul Voiculescu: „Ce trebuie să se mai întâmple, câţi oame… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.