„Ziua Mondială a #Sănătăţii ne găseşte, în al doilea an consecutiv, captivi într-o pandemie care ne afectează pe toţi din toate punctele de vedere. Suntem speriaţi, îngrijoraţi, furioşi pentru că în ţara noastră domneşte #haosul, întreţinut, din nefericire, de către cei care ne conduc. Românii sunt bulversaţi. Şi pe bună dreptate.

Multe dintre cele ce ni se impun nu au sens şi nu dau #rezultate.

Sănătatea înseamnă nu doar un corp fără vreo afecţiune medicală, ci şi o stare de spirit bună care să ne permită să gândim #limpede şi să acţionăm în consecinţă, atât în ceea ce ne priveşte, cât şi pentru protejarea celor dragi. Şi asta îmi doresc pentru voi toţi, dragi prieteni: #optimism, putere, credinţă, să rămânem uniţi, să nu ne pierdem #speranţa, pentru că doar aşa vom putea trece cu bine peste aceste vremuri atât de grele!- deputat PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu.

1 COMENTARIU

  1. […] „Ziua Mondială a #Sănătăţii ne găseşte, în al doilea an consecutiv, captivi într-o pandemie care ne afectează pe toţi din toate punctele de vedere. Suntem speriaţi, îngrijoraţi, furioşi pentru că în ţara noastră domneşte #haosul, întreţinut, din nefericire, de către cei care ne conduc. Românii sunt bulversaţi. Şi pe bună dreptate. Multe dintre cele ce […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Mesajul deputatului Elena Dinu, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.