Deputatul PSD de Girgiu Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie într-o postare, pe pagina sa de Facebook, criticând modul în care au fost repartizate sumele pentru echilibrarea bugetelor locale, de la Consiliul Judeţean Giurgiu.

„În dorinţa de a se răzbuna pe primarii #PSD, PNL-iştii pun frână unor proiecte foarte importante pentru mii de giurgiuveni din mai multe comune ale judeţului nostru.Consiliul Judeţean Giurgiu a #împărţit banii pentru echilibrarea bugetelor locale exclusiv în funcţie de culoarea politică a edilului şi de rezultatele obţinute de PNL, în comuna respectivă, la ultimele alegeri.

Preşedintele Dumitru Beianu şi consilierii săi i-au #pedepsit pe primarii social-democraţi, #loiali echipei care i-a sprijinit pentru obţinerea unui nou mandat, alocându-le maximum 1,5 miliarde de lei vechi de la bugetul judeţului, în timp ce #primarii PNL au primit sume chiar si de 5 ori mai mari.

Este o mare bătaie de joc şi o lipsă de respect faţă de oamenii cărora le cereau votul, în urmă cu câteva luni, promiţându-le marea cu sarea, spunând că, dacă vin ei la putere, vor dezvolta #unitar judeţul Giurgiu. AU MINȚIT, din nou!Ce au spus in campanie e una și nici nu se pune, cum ar spune premierul Câțu! NU îi interesează cum se vor descurca cei din comune precum Buturugeni, Greaca, Mârşa, Slobozia, Valea Dragului sau Ulmi. Un singur #criteriu a contat la repartizarea bugetului : #scorul electoral al PNL la ultimele alegeri.

Sunt curioasă ce le vor mai spune PNL-iştii miilor de giurgiuveni, cărora acum le întorc spatele, ca să-i convingă să-i voteze, în următoarea campanie electorală”, a scris deputatul Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. […] Deputatul PSD de Girgiu Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie într-o postare, pe pagina sa de Facebook, criticând modul în care au fost repartizate sumele pentru echilibrarea bugetelor locale, de la Consiliul Judeţean Giurgiu. „În dorinţa de a se răzbuna pe primarii #PSD, PNL-iştii pun frână unor proiecte foarte importante pentru mii de giurgiuveni […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Elena Dinu: „În dorinţa de a se răzbuna pe primarii PSD, PNL-iştii pun frână unor … […]

  2. […] Deputatul PSD de Girgiu Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie într-o postare, pe pagina sa de Facebook, criticând modul în care au fost repartizate sumele pentru echilibrarea bugetelor locale, de la Consiliul Judeţean Giurgiu. „În dorinţa de a se răzbuna pe primarii #PSD, PNL-iştii pun frână unor proiecte foarte importante pentru mii de giurgiuveni […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Elena Dinu: „În dorinţa de a se răzbuna pe primarii PSD, PNL-iştii pun frână unor … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.