Românii au o vorbă mişto de tot: „prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul!”.

Municipiul Giurgiu, ieri, 23 martie, 6.57- rata de infectare cu SARS-COV2.

Autorităţile anunţă noi restricţii, „menite să tempereze creșterea acesteia, astfel încât să nu fie necesară adoptarea deciziei de a carantina orașul”– am citat din ultimul comunicat de presă al Prefecturii Giurgiu.

Toate şcolile se închid, controale peste controale în magazine, reguli şi mai drastice de distanţare şi aşa mai departe. Să nu uitaţi că ne bagă în case de la ora 22.00 şi, mai mult ca sigur, nici anul acesta nu vom avea un Paşte Fericit.

Pe micuţul PNL-ist Adrian Chiran, cunoscut că moare după refrenul „dau cu banul 6-5, n-am nevoie de servici”, îl doare la bască de ce-i spun oamenii mari că nu e voie să facă în plină pandemie. Şi postează pe Instagram, Tik-Tok etc. nişte fotografii şi un filmuleţ care par a fi de la o ditamai petrecerea, la propria sa cafenea, de pe şoseaua Mircea cel Bătrân din municipiu.

Fotografiile şi filmuleţul(vezi pagina noastră de Facebook) sigur au fost postate ieri, avem dovada.

Chiran face o aroganţă mică, printr-o evidentă instigare la… distracţie, sub sloganul „Oprim pandemia, ne vedem la dolce”, mesaj transmis iniţial de prietenul său Robert Costache, consilierul personal al primarului PNL Adrian Anghelescu.

Deci, dacă petrecerea n-a fost ieri, cum sigur vor spune, tinerii liberali invită oamenii la cafenea ca să se întâmple paranghelia? Nu asta înţelegeţi? Adică, dacă tot nu se mai duc la şcoală, elevii ştiu unde au de mers, nu?

Cum, mă, să faci asemenea imprudenţă???, mai ales că se văd clar mulţi tineri, înghesuiţi, fără măşti etc., adicătelea cum ar putea să fie, dacă va fi sau dacă nu cumva chiar a fost… nu demult…

Cum este posibil, domnişorule consilier personal al lui Dumitru Beianu, preşedinte al CJ Giurgiu, să faci o asemenea gafă? Mai ales că ne amintim cât ai răguşit, urlând la adresa altora. Sau pe tine, pentru că eşti un mic PNL-ist, mic şefuţ la CJ Giurgiu, mare boss la TNL Giurgiu, te ocoleşte COVIDu’? Dar pe prietenii şi invitaţii tăi de la cafenea? Crezi că-i ocoleşte, dacă vin acolo ca să faceţi ce le arăţi în filmuleţ?

Alo, Poliţia Giurgiu! Fraţilor, unde sunteţi? Ca-ntotdeauna, preocupaţi să daţi amenzi la vreo bătrânică ce are masca sub nas, că nu mai poate respira de la efort, nu? Alo, DSP-ul, Prefectura, Jandarmeria, verificăm şi noi de când provin pozele şi filmuleţele astea sau PNL-iştii nu sunt în atribuţiunile mneavoastră?

Domnule Beianu, îl mai urecheaţi pe băiat sau îl lăsaţi, aşa, la nesfârşit, să vă facă de băşcălie, în urbe?

Hai că mereu se-ntoarce roata!

Sănătate, tuturor participanţilor!

1 COMENTARIU

  1. […] Românii au o vorbă mişto de tot: „prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul!”. Municipiul Giurgiu, ieri, 23 martie, 6.57- rata de infectare cu SARS-COV2. Autorităţile anunţă noi restricţii, „menite să tempereze creșterea acesteia, astfel încât să nu fie necesară adoptarea deciziei de a carantina orașul”– am citat din ultimul comunicat de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: GIURGIU, LA UN PAS DE CARANTINĂ: Consilierul preşedintelui CJ Giurgiu, PNL-istul Adrian Chiran, (i… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.