Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a luat, astăzi, cuvântul, în plenul Camerei Deputaţilor, cu privire la un proiect de lege privind ruperea în două a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Asistăm la o nouă ciolaniadă a PNL şi USR iar, de această dată, ţinta este

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Am luat cuvântul, astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru a-mi exprima opinia cu privire la ruperea în două a CNAIR.

Deşi, cei de la Putere susţin că această „separare” ar aduce beneficii pentru infrastructura din România, în fapt, analizând proiectul de lege propus spre adoptare în şedinţa de azi, am constatat, o dată în plus, că este vorba doar despre împărţirea ciolanului între PNL şi USR. Atât.

O parte, la Orban şi acoliţii săi, ca să-i poată menţine în funcţii, cealaltă parte la Drulă şi oamenii săi din USR. Vor să-şi pună iarăşi pe funcţie toate amantele, oamenii lor de casă care poate n-au nicio legătură cu domeniul infrastructurii rutiere, aşa cum au căpuşat toate instituţiile din România.

Voi vota împotriva acestui proiect de lege!”, a scris, Marian Mina, pe Facebook.
Declaraţia sa, din Parlament, poate fi urmărită AICI: https://www.facebook.com/100002219560502/videos/3769163746500907/

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a luat, astăzi, cuvântul, în plenul Camerei Deputaţilor, cu privire la un proiect de lege privind ruperea în două a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. „Asistăm la o nouă ciolaniadă a PNL şi USR iar, de această dată, ţinta este Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Marian Mina: CNAIR, nou prilej de împărţire a ciolanului între PNL şi USR […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.