Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu, a făcut, astăzi, în conferinţă de presă, câteva referiri la bugetul de stat pe 2021, adoptat, săptămâna aceasta, în Parlament.

PNL-USR PLUS-UDMR au spus NU dezvoltării, au spus NU investiţiilor, respingând proiecte foarte importante, în toate domeniile de activitate. Vorbim despre bani pentru administraţiile publice locale, fonduri pentru şcoli, dispensare, centre de permanenţă, dar şi pentru investiţii în infrastructura rutieră. Toate ar fi putut fi realizate, dacă PNL ar fi susţinut aceste amendamente. Giurgiuvenii trebuie să ştie aceste lucruri.

Într-adevăr, nici măcar în Anexa 703 nu am regăsit vreun obiectiv de investiţii, nici măcar pentru vreo comună condusă de PNL. De ce prima organizaţie PNL din ţară, după ultimele alegeri, nu are şi aceasta un reprezentant, cât de mic, o comună, o şcoală, un drum, orice, în legătură cu anexa menţionată? Asta spune tot despre reprezentanţii judeţului nostru din partea PNL, în Parlamentul României.

De asemenea, amintesc faptul că PNL,USR-PLUS și UDMR au picat, rând pe rând, atât în comisiile de specialitate, cât şi în plen, toate amendamentele opoziţiei care veneau în sprijinul lucrătorilor din sistemul sanitar.

Astfel, stimulentul de risc pentru medicii de familie titulari ai cabinetelor medicale individuale nu va putea fi acordat, deşi medicii de familie organizaţi sub alte forme şi personalul angajat din cabinete beneficiază de acesta.

Totodată, a fost respins şi amendamentul privind acordarea unui procent mai mare din bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către medicina primară, oricum subfinanţată în acest moment și care ajunge astfel Cenușăreasa medicinei românești„, a declarat Cristina Elena Dinu.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu, a făcut, astăzi, în conferinţă de presă, câteva referiri la bugetul de stat pe 2021, adoptat, săptămâna aceasta, în Parlament. „PNL-USR PLUS-UDMR au spus NU dezvoltării, au spus NU investiţiilor, respingând proiecte foarte importante, în toate domeniile de activitate. Vorbim despre bani pentru administraţiile publice locale, fonduri pentru […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Cristina Elena Dinu: „Prima organizaţie PNL din ţară, niciun proiect pe Anexa 703!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.