Pompierii giurgiuveni anunţă că incendiul a izbucnit, în această după-amiază, la un apartament, în localitatea Comana.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași și Punctului de Lucru Călugăreni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SAJ. Este vorba despre un bloc cu două etaje și pod înalt. Incendiul se manifestă prin ardere mocnită, fără flacără, într-un apartament de la etajul întâi.

Din cauza faptului că pe scară erau degajări masive de fum, o bătrână care locuiește la etajul al doilea a rămas în imobil, fiind evacuată, în siguranță, de pompieri. Alte două persoane s-au autoevacuat. De asemenea, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, nefiind necesară intervenția acesteia.

Echipajele SAJ au preluat un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 78 de ani, intoxicați cu fum. Bărbatul va fi transportat la un spital din Capitală”, transmit pompierii giurgiuveni.

1 COMENTARIU

  1. […] Pompierii giurgiuveni anunţă că incendiul a izbucnit, în această după-amiază, la un apartament, în localitatea Comana. „La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași și Punctului de Lucru Călugăreni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SAJ. Este vorba despre un bloc cu două etaje și […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Incendiu, la Comana. Două persoane, intoxicate cu fum […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.