Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook un mesaj, după ce Guvernul ar putea tăia, anul acesta, cu 90% bugetul alocat susținerii cultelor religioase, comparativ cu cel din 2020.

„Incompetenţii aceştia din Guvernul Austerităţii chiar nu mai au nimic sfânt în ei? Mai nou, Biserica a devenit ţintă pentru PNL-USR PLUS- UDMR, continuând, astfel, #atacul asupra credinţei românilor!

Vă amintiţi că, anul trecut, Guvernul Orban nu ne-a dat voie să mergem, de Paşte, să luăm #Lumină, nu puteam să mergem în cimitire ca să ne plângem morţii, nu aveam voie să intrăm în biserici ca să ne rugăm. Au interzis şi pelerinajele prilejuite de sărbători reprezentative pentru credinţa şi sufletul românilor.

În 2021, #necredincioşii aceştia, conduşi de Cîţu, vor să taie circa 90% din bugetul alocat susținerii cultelor religioase. Astfel, nu vor mai fi bani nici măcar pentru conservarea şi protejarea lăcaşurilor de cult, multe dintre acestea fiind patrimoniu naţional sau internaţional.

Nici Sănătatea, nici Educaţia şi, iată, nici #Credinţa nu înseamnă nimic pentru ei. Însă, noi ne vom lupta cu toată puterea noastră pentru dreptul la credinţă al românilor şi nu le vom permite să calce în picioare tradiţiile, demnitatea, tot ceea ce are România mai sfânt şi mai frumos!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook un mesaj, după ce Guvernul ar putea tăia, anul acesta, cu 90% bugetul alocat susținerii cultelor religioase, comparativ cu cel din 2020. „Incompetenţii aceştia din Guvernul Austerităţii chiar nu mai au nimic sfânt în ei? Mai nou, Biserica a devenit ţintă […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat PSD Marian Mina: „Ne vom lupta pentru dreptul la credinţă al românilor!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.