Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlașca” al Judeţului Giurgiu demarează, începând cu data de 15 februarie a.c., activitatea de recrutare a candidaţilor în vederea înscrierii la concursul de admitere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești. 

Tinerii care doresc o carieră militară de salvator au la dispoziție 300 de locuri:  278 pentru subofițer de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto. Durata de școlarizare va fi de un an, atât pentru specializarea „maistru militar auto”, cât și pentru cea de „subofițer de pompieri și protecție civilă”.

Candidații din județul Giurgiu trebuie să depună cererile de înscriere la sediul inspectoratului din strada Dorobanți, nr.19, până la data de 28 februarie a.c.

 Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere, precum și alte informații de interes pot fi consultate accesând:

          Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, înființată în anul 1986, este instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto.

          În cele peste trei decenii de activitate, mii de absolvenți au completat echipajele operative ale subunităților din întreaga țară.

          Mai multe informații aici: www.scoaladepompieri.ro

Comunicat de presă ISU Giurgiu

1 COMENTARIU

  1. […] Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlașca” al Judeţului Giurgiu demarează, începând cu data de 15 februarie a.c., activitatea de recrutare a candidaţilor în vederea înscrierii la concursul de admitere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești.  Tinerii care doresc o carieră militară de salvator au la dispoziție 300 de locuri: […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești își de… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.