Inaugurat cu mare fast de către PNL-işti, în campania pentru parlamentare, Podul de la Adunaţii Copăceni s-a stricat, la nici 2 luni de la recepţia lucrărilor care au costat vreo 2 milioane de euro.

Chiar din prima zi, după ce traficul a fost reluat pe podul de la Adunaţi, şoferii au constatat că, pe unele porţiuni, sunt denivelări. Evident că nu vorbim despre limitatoare de viteză, ci despre nişte lucrări făcute de mântuială.

În ultima perioadă, au apărut şi fisuri în carosabil, iar, mai nou, şoferii ne trimit mesaje şi fotografii cu alte probleme care au apărut pe pod.

1 COMENTARIU

  1. […] Inaugurat cu mare fast de către PNL-işti, în campania pentru parlamentare, Podul de la Adunaţii Copăceni s-a stricat, la nici 2 luni de la recepţia lucrărilor care au costat vreo 2 milioane de euro. Chiar din prima zi, după ce traficul a fost reluat pe podul de la Adunaţi, şoferii au constatat că, pe unele […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Noi CAPCANE pentru şoferii care trec pe Podul de la Adunaţii Copăceni […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.