„Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a postat pe Facebook un mesaj, prin care îl critică dur pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Domnule ministru Voiculescu, înainte să acuzaţi PSD sau să daţi vina pe greaua moştenire, ar trebui să daţi socoteală de ce nu aţi INIȚIAT NIMIC pentru prevenirea #incendiilor în spitale, până la al 4-lea incendiu spitalicesc din mandatul dumneavoastră!

Abia acum, după tragedia de la Institutul Matei Balș, anunţaţi măsuri care PUTEAU FI PUSE PE MASĂ ÎN PRIMA SĂPTĂMÂNĂ DE LA PRELUAREA MANDATULUI.De ce a fost nevoie de 4 incendii în spitale și de 9 decese în urma acestora ca, în calitate de ministru al Sănătăţii, să începeţi ceva?Nimeni nu vă cere să prezentaţi o sumă de realizări, după doar o lună de la începerea mandatului.

Însă, având în vedere incendiul de la Piatra Neamț și riscurile sporite de incendiu din cauza pandemiei, aveaţi obligația, domnule Voiculescu, să începeţi măcar ceva în acest interval, mai ales că, după învestirea dvs. (pe 23 decembrie) și până la incendiul de la Balș, mai avuseseră loc 3 astfel de evenimente, în spitale.Protocolul special anti-incendiu pentru secțiile #COVID presupune o serie de proceduri care pot fi aplicate imediat în toate spitalele suport COVID, fără nicio investiție suplimentară.

Acest protocol putea fi realizat în prima săptămână a mandatului dvs. Ce v-a împiedicat să luaţi rapid măsuri? Cunoaşteţi bine deficiențele sistemului, pentru că aţi mai ocupat această funcție în trecut. Însă, din păcate, fără să vă remarcaţi prin ceva pozitiv”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.