Deputatul PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu, a făcut această afirmaţie, pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj în care îl critică dur pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„A cerut #demisii, a lansat tot felul de scenarii despre cum el putea face mai bine, a dat in #reputația unor oameni fără cusur. A criticat, a cârcotit și ne-a spus de fiecare dată cum ar reorganiza el tot. Pe Facebook, firește. #Despre Vlad Voiculescu vorbim. Cel care atunci când NU era ministru le știa pe toate și le-ar fi făcut pe toate mai bine, dar acum…când ESTE ministru, nu mai știe nimic. I-am urmărit siderată reacțiile timp de două zile. După ce le-a ”urat„ familiilor îndoliate condoleanțe, #ministrul care știe-tot-și-ar-face-orice-mai-bine-ca-oricine, s-a #ascuns. În spatele unor postări pe Facebook, sau în spatele unor rapoarte.Deși până acum cerea vehement râuri de #demisii, când a venit momentul să fie asumat…n-avem nicio demisie. Cum nu avem nicio vină. ”Nu știe, nu e din localitate”.

Domnule Voiculescu, haideți să facem un exercițiu de #onestitate: recunoașteți că sunteți depășit, că nu aveți habar și că singurul lucru care vă place la poziția aceasta este PR-ul pe care vi-l puteți face. NU știți nimic, NU puteți răspunde la nimic și vă ascundeți în spatele altor oameni. De fiecare dată când sunteți pus în fața unei situații, ne spuneți spășit că sunteți în minister de o lună și nu știți.Este al doilea mandat, domnule Voiculescu! Nu ați aflat la începutul lunii unde este ministerul sau ce ar trebui să faceți.#Incompetența costă. Acum #prețul a fost de 6 vieți”, a scris Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.