Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a postat, pe Facebook, un mesaj pe acest subiect.

„Majorarea salariilor nu este un lux, nici un moft, nici povară bugetară, ci reprezintă o #soluţie atât pentru creşterea contribuţiilor pentru pensii, cât şi pentru relansarea economiei! Sindicatele au dreptate iar #PSD susţine toate revendincările acestora! Veniturile mai mari ale populației, indiferent dacă sunt salarii ori pensii, cresc puterea de cumpărare, determină un consum mai ridicat, vânzări și producție mai mari, deci avem mai multe locuri de muncă ce contribuie la bugetul de pensii.

În final, sunt #beneficii pentru toată lumea. Inclusiv #firmele care contribuie la creșterea salariului minim înțeleg că aceasta este singura formă de a-și păstra forța de muncă de care au nevoie pentru a-și desfășura activitatea. Viziunea noastră coincide cu cea a statelor Uniunii Europene și a SUA, în timp ce Cîțu pare că vrea să bage la congelator economia națională.

Modelul austerității, al înghețării sau tăierii veniturilor, promovat de guvernarea de dreapta înseamnă #faliment şi afundarea în cercul vicios al #sărăciei„, a scris Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.