Ce profesionalism, ce criterii de performanţă, ce respectarea legii, ce Românie normală? N-au treabă băieţii ăştia cu d-astea, se pare! Ei îşi fac jocurile, după pofta inimii. Şi apoi, de ce să iasă Giurgiu din peisaj? Ca atare, aici e şi mai rău.

Îl mai ştiţi pe domnul fost consilier personal al doamnei prefect Aneta Matei, Matei Mihai, prins cu bancurile pe Facebook? (RECITEŞTE AICI!)http://giurgiu-net.ro/archives/72361

Aşa şi aşa? Vă înţelegem.

Căci, poate doar de acolo să-l ştiţi, pentru că, fără supărare, nu prea a auzit nimeni despre vreo activitate profesională memorabilă a domniei sale.

Dar, ce nevoie să ai aşa ceva, când eşti PNL-ist, în vremuri d-astea?

Domnul Matei a ajuns, prin NUMIRE, mare director general adjunct al Zonei Libere Giurgiu!

Haideţi, dragi prieteni, să facem un scurt exerciţiu de imaginaţie şi să punem pe masă cam cât credem că va câştiga din această funcţie domnul PNL-ist, pus pe glume(pe Facebook, of course)!

Dar alta-i problema. Aia că nu prea se pupă mişcările legate de datul afară a unor oameni şi cocoţarea activului de partid de dreapta, cât mai sus.

Adicătelea, PENALĂ de-a dreptul pare a fi faza următoare: noua organigramă a Zonei Libere Giurgiu(cu tot cu Mirel Mihai director) datează din 01.01.2021.  Doar că, ce să vedeţi, prieteni!, domnul Mihai a scris cu mânuţa lui dreaptă că, începând cu 16 decembrie 2020, s-a văzut mare şef la Zonă, din mărinimia PNL-iştilor.

Cum ar veni, vreo 2-3 săptămâni a încasat salariul ilegal?

Ştiţi cum e, „fentăm” legea până ne ardem! O să vă ţinem la curent şi cu acest subiect!

PS: Nu ne miră nici că dl director general general se cam spală pe mâini şi de data asta şi face ce vrea „şefu”… Oricare ar fi el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.