N-am înţeles, sincer, ce urmăreşte Dumitru Beianu cu ultima sa postare de pe Facebook, legată de un spaţiu al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Un aspect lămurit, de altfel, încă de săptămâna trecută, de către persoana vizată de postarea lui Beianu, o postare alambicată şi foarte amuzantă, totodată.

Cu regrete sincere, pentru că-i facem reclamă gratuită dlui Beianu, trebuie, însă, să lămurim, odată pentru totdeauna, treaba cu „biroul misterios” din Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Astfel, găsim la preşedintele CJ Giurgiu, pe pagina sa de Facebook, nişte foto şi un comentariu supercalifragilistic, dar cu ţintă clară: deputatul Elena Dinu, cu mantă către Marian Mina, PSD, Liviu Dragnea, Ion Iliescu etc.

Îl citim, îl recitim şi râdem, ce dracului să facem, că atât ne-au mai rămas: umorul şi speranţa că boala asta galbenă n-o să dureze prea mult.

Deci, noi, giurgiuvenii, ar trebui să înţelegem că spaţiul respectiv nu ar fi fost folosit, de nu ştim câte „secole”, pentru că acolo, acum aproape „1.000 de ani”, deputatul Elena Dinu, pe vremea când a condus SJU Giurgiu, ar fi vrut să transforme locul respectiv în birouri.

Doamne apără şi păzeşte!

Iniţial, dl Beianu şi prietenul său de conjunctură Toma Petcu au lansat informaţia că Elena Dinu ar fi folosit, încă, spaţiul respectiv, ca birou.

Nasol moment. Pentru că, acum, văzând pozele, ne dăm seama cu toţii că exact „şedinţe de yoga sau de spiritism” ar fi putut fi făcute acolo, întrucât sala este complet nemobilată. Deci, n-avea nimeni de ce să ţină un spaţiu gol, ocupat aiurea.

Elena Dinu a explicat, într-o emisiune televizată, că locul respectiv, pe vremea când Mustăţea(PNL) era preşedinte al CJ, cu acceptul acestuia din urmă, ar fi trebuit să fie transformat într-un spaţiu administrativ. Aşezarea sa nu permite amenajarea unui cabinet medical, întrucât pacienţii ar întâmpina greutăţi în a ajunge în locul cu pricina.

În plus, deputatul social-democrat giurgiuvean i-a şi răspuns lui Beianu, la postare:

Doamna Dinu nu mai este de mult manager al spitalului şi are mai multe birouri, nu-i trebuie niciunul la spital, doamna Raţă avea biroul său, n-am auzit să fi vrut vreun altul. Şi, cel mai important, domnul Beianu e preşedinte al CJ Giurgiu din vara acestui an. Cum dracului de n-a ştiut că respectiva cameră e „închisă”? Zici că vorbim de vreo cameră secretă din şcoala lui Harry Potter, pe care a găsit-o dl Beianu, aşa, printr-o rotire de dreapta a unei baghete mici şi triste.

Pe bune, fraţilor? Cât s-o ţii p-a ta, aşa?!

Şi, apoi, ce legătură au pacienţii care „simpatizează” cu PSD cu ideile năstruşnice ale dlui Beianu? De când împărţim pacienţii în funcţie de simpatiile politice, dle preşedinte?

În afară de pupăturile cu zgomot ale colegilor de partid, credem că postarea cu pricina o să provoace o mulţime de hohote de râs, dar şi admonestări la adresa celui care a creat-o. Nu de alta, dar ne-am săturat de „greaua moştenire”, de scuze, ameninţări şi ridicări din umeri.

Lăsaţi dracului biroul ăla şi apucaţi-vă să faceţi ceva concret pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, că aşa v-aţi lăudat, iar lumea nu mai are răbdare să vă faceţi voi numărul de stand-up comedy de Giurgiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.