Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie, recent, într-o postare, pe pagina sa de Facebook.

Brambureala fără sfârșit din campania de vaccinare şi “turismul” pentru vaccinare vor lasa nevaccinate tocmai categoriile cele mai vulnerabile

Guvernul Cîțu, în loc aducă mai multă rigoare și credibilitate în demersul vaccinării antiCOVID, ignoră avertismentele specialiștilor și face invers decât ar trebui : extinde categoriile de persoane care se pot vaccina în etapa a doua și schimbă criteriile.

Asta, pe lângă faptul că, neținând deloc cont de eforturile pe care autoritățile locale le-au făcut pentru înființarea centrelor de vaccinare care urmau să deservească populația din acele comunități și din cele limitrofe, permite această migrație pentru vaccinare.

Rezultatul este că bătrânilor, bolnavilor cronici, profesorilor, celor care realmente au nevoie de vaccin, le va fi și mai greu să se înscrie și să ajungă să fie vaccinați într-un centru apropiat.

Edificator este faptul că, deși, oficial, persoanele peste 65 de ani reprezintă prioritate în această a doua etapă, doar 6,28% din totalul de 3,6 milioane de persoane din această categorie au reușit să se înscrie pentru vaccinarea, care, teoretic, îi viza cu preponderență„, a scris Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.