Deputatul social-democrat Cristina Elena Dinu a făcut aceste declaraţii, într-o recentă emisiune, la OPEN TV.

Discutând despre cazul Mihaelei Raţă(fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, încă în preaviz) care susţine că şi-a dat demisia în urma unor presiuni, parlamentarul giurgiuvean a declarat că, mai ales în asemenea vremuri, jocurile politice trebuie să înceteze. Pentru că, dincolo de orice ambiţii, prioritară este sănătatea oamenilor.

Tocmai de aceea, îi transmit domnului preşedinte(Dumitru Beianu, n.r.) să aibă grijă ce manager pune la Spitalul Judeţean! Se zvoneşte că s-ar putea să găsească pe cineva de la administraţia cimitirelor sau de pe la nu ştiu ce primărie… Şi să nu cumva să mai pună un manager care stă 3 ore la spital şi apoi îşi vede de treabă, dar îşi dă jumătate de normă în plus la norma de manager. Ştie dânsul(Beianu, n.r.) că s-a mai întâmplat aşa”, a declarat deputatul social-democrat.

Cristina Elena Dinu a reamintit faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu se află în procedură de acreditare.

Când am venit eu director la SJU, chiar după un manager pus de domnul preşedinte, era cu o săptămână înainte de acreditare. Spitalul nu era deloc pregătit. Am făcut un efort fantastic, alături de colegii din unitatea sanitară, ca să o scoatem la capăt. Astfel, repet, atenţie, domnule preşedinte ce faceţi cu Spitalul Judeţean în care noi, cei de la PSD, am făcut cele mai importante investiţii, de la înfiinţarea unităţii! Doar în 2019, investiţiile au însumat aproximatv 100 de miliarde de lei vechi, bani de la Minsterul Sănătăţii, în Guvernarea PSD. Iar pentru acest lucru, noi, parlamentarii PSD de Giurgiu am făcut demersuri, considerând că unitatea sanitară are nevoie urgent de investiţii masive în aparatură. avem al doilea computer tomograf, două aparate de radiologie noi digitale, este aparatură modernă în tot spitalul. Oricât ai vrea să nu le vezi, nu poţi ignora toate aceste realizări. În plus, Consiliul Judeţean, condus de Marian Mina, a făcut ca SJU să beneficieze de foarte multe lucrări de reabilitare şi dotări cu aparatură medicală”, a declarat Cristina Elena Dinu.

Demnitarul a amintit şi proiectele finalizate sau în derulare, demarate tot în mandatul trecut.

 „Vorbim despre reabilitarea pavilionului de HIV-SIDA, acolo unde era secţia de boli infecţioase. În primăvară, ar trebui să înceapă lucările la pavilioanele secţiei de psihiatrie de la Vadu Lat. Iarăşi, un proiect necesar şi foarte amplu. Totodată, avem proiectul cu fonduri europene pentru ambulatoriul integrat al SJU, cel pentru reamenajarea curţii interioare a spitalului, care a fost finalizat. Şi, desigur, vorbim despre marele proiect prin CNI, cel privind reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea clădirilor noi ale Spitalului. Ne-am luptat mult pentru acest proiect şi sper ca actuala conducere a CJ Giurgiu să facă demersurile necesare pentru obţinerea fondurilor guvernamentale. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care noi, PSD, le-am făcut. Haideţi să vedem „marile realizări” şi ale celor din PNL, înainte să fim atacaţi!”, a subliniat deputatul Cristina Elena Dinu.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul social-democrat Cristina Elena Dinu a făcut aceste declaraţii, într-o recentă emisiune, la OPEN TV. Discutând despre cazul Mihaelei Raţă(fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, încă în preaviz) care susţine că şi-a dat demisia în urma unor presiuni, parlamentarul giurgiuvean a declarat că, mai ales în asemenea vremuri, jocurile politice trebuie să înceteze. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul PSD Elena Dinu: „Atenţie, domnule preşedinte al CJ, pe cine puneţi manager la spital!… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.