În timp ce, pe faţă, dar mai ales prin dos(adică pe câteva site-uri la fel de obscure ca şi ăia care scriu acolo), se încearcă discreditarea conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu, şefii de la centru apreciază munca acesteia.

Cum ar veni, unde boss-ul de la judeţ scuipă, probabil ca să mai elibereze un loc pentru vreun sau vreo susţinătoare, pupă(pe bună dreptate) boşii de la Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții (ANDPDCA).

Într-o postare pe Facebook, şefa acestei instituţii, Maria Mădălina Turza, felicită conducerile tuturor DGASPC-urilor care au depus proiecte #RESPIRO ce prevăd înfiinţarea unor centre de zi pentru adulţii cu dizabilităţi. DGASPC Giurgiu este printre cele 10 instituţii felicitate.

Surse administrative ne-au confirmat informaţia potrivit căreia conducerea CJ n-a avut vreun merit în întocmirea sau depunerea ori susţinerea acestui proiect, ba, dimpotrivă, se pare că ar fi dat cu greu un aviz necesar pentru ca proiectul să meargă mai departe.

Bine, ia ghiciţi cine o să fie primul la poză, la inaugurarea centrului de zi ce va fi amenajat în municipiu? Începe cu B şi se termină cu anu…

Felicitări directorului Cătălin Lupu şi întregii sale echipe care a lucrat la proiect. Vom avea grijă să amintim, la momentul respectiv, cui îi aparţine meritul pentru acest succes!

1 COMENTARIU

  1. Ocupați-vă de sănătate oamenilor, că suntem măcelăriți de medici noștri ca pe banda, și mor oameni pe capete în spitalul nostru Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.