Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a postat pe Facebook un mesaj privind Podul de la Adunaţii Copăceni, DN 5 B şi Portul Giurgiu.

„În calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor, mă voi ocupa, în primul rând, ca obiective foarte importante pentru judeţul nostru să fie permanent în atenţia autorităţilor centrale. Şi, mai mult decât atât, voi face tot ce îmi stă în putinţă să fie demarate urgent investiţii pentru acestea.Este vorba, în primul rând, despre Podul de la Adunaţii Copăceni care s-a stricat din nou, la nici 2 luni de la inaugurarea cu fast, făcută de către actuala putere. Podul este plin de denivelări, carosabilul s-a fisurat, iluminatul nu funcţionează, deşi s-au băgat aproximativ 2 milioane de euro în investiţia cu care s-au bătut în piept PNL-iştii, la parlamentare.

Drumul Naţional 5 B Giurgiu-Ghimpaţi, un adevărat coşmar al şoferilor! Carosabilul arată, pe tronsoane mari, ca după război. Acest drum trebuie să intre urgent în reabilitare!De asemenea, susţin trecerea Portului Giurgiu, de la Ministerul Transporturilor, în administrarea autorităţilor giurgiuvene. Trebuie ca toţi parlamentarii de Giurgiu, indiferent de culoarea politică, să facem front comun pentru ca Portul să „vină acasă”.

Trebuie să ne unim forţele, pentru că avem datoria să ne îndeplinim promisiunile pe care le-am făcut celor care ne-au trimis în Parlament!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.