Au acuzat-o pe Mihaela Raţă, fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, că din vina ei ar fi întârziat campania de vaccinare la noi, deşi, culmea, centrul de vaccinare de la SJU a fost primul gata. Chiar Mihaela Raţă a recunoscut, într-un interviu dat colegilor de la Opinia Giurgiu, că ar fi fost presată să demisioneze.

Pentru, iată, o situaţie reală, cu adevărat gravă şi de care răspunde Prefectura, nu se mai agită nimeni şi nu-şi mai dă nimeni demisia.

Din 15 ianuarie, a deputat etapa a II-a a campanie de vaccinare anti-COVID-19, iar Giurgiu este, din nou, codaş în ceea ce priveşte derularea acesteia. Doar 4 din cele 11 centre de vaccinare anunţate cu surle şi trâmbiţe de către autorităţile judeţene sunt funcţionale, potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Giurgiu.

De ce doar 4? Cine este responsabil pentru că celelalte nu sunt gata, nu mai zicem pentru prima etapă, dar nici măcar pentru cea de-a doua?

Cine trebuia să se zbată ca toţi giurgiuvenii vizaţi de această campanie să se poată vaccina, cât mai aproape de domiciliu, şi să nu fie nevoiţi să se deplaseze zeci de kilometri?

De ce nu-şi dă demisia şi doamna prefect Aneta Matei, dacă tot se pretinde a fi corectă şi interesată ca lucrurile să se mişte repede şi bine, în judeţ?

Pe cine o să mai dea vina acum, dacă iar o s-o tragă de perciuni tăicuţa Cîţu? Tot pe PSD, pe Mina, pe Dragnea, pe cine? Sau doamna Aneta crede că, dacă s-a pozat cu primul vaccinat din Giurgiu, îi sunt spălate toate păcatele?!

Oricum, în afară de a-i schimba rapid pe toţi directorii deconcentratelor şi de a-şi pune oamenii lor, din nefericire nu s-a mişcat nimic la fel de repede şi de bine în Giurgiu, de când PNL a preluat Puterea.

A, scuzaţi, am uitat: angajaţii Prefecturii au spor de COVID. Mare lucru, mare treabă, suntem campioni, n-avem ce să mai spunem…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.