Uşor, uşor, toate „năzdrăvăniile” PNL-iştilor giurgiuveni, ca să fim diplomaţi, ies la iveală. Ni se demonstrează, pe zi ce trece, că or fi ei „maeştri” ai vorbelor, dar minciuna are picioare scurte.

Probabil pentru că n-apucase să servească masa de prânz 😀 şi se resimţea, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, i-a făcut de băşcălie pe toţi colegii săi din PNL Giurgiu, azi, într-o emisiune la Open TV. Mai exact, a demonstrat că, în campanie electorală, unii fac şi spun ORICE, ca să-şi atingă scopul. Chiar dacă asta înseamnă că-şi bat joc de oameni care n-au nicio vină că vor unii să fie mari şefi…

Este vorba despre situaţia întârzierii salariilor celor de la DGASPC Giurgiu, în mandatul lui Marian Mina. Pe vremea aceea, Mina era făcut responsabil de dezastru, deşi responsabil era PNL, prin Guvern, desigur.

Azi, Marian Mina a vorbit, în conferinţă de presă, despre excedentul bugetar de la Primăria Giurgiu, de vreo 120 miliarde de lei, şi a întrebat, firesc, de ce nu au fost plătite salariile însoţitorilor persoanelor cu handicap din aceşti bani. Desigur, întrebarea era cu schepsis, având în vedere faptul că PNL-iştii îi ceruseră chiar lui să folosească aceşti bani pentru acest scop.

Marian Mina a explicat, la momentul respectiv, că este ilegal, dar PNL-iştii nimic, batman, batman. Azi, Dumitru Beianu a dat cu bâta-n baltă şi i-a dat dreptate lui Mina. Din păcate, cam târziu. Dar, decât niciodată…

Excedentul bugetar, chiar dacă există la sfârşitul fiecărui an, are o altă conformaţie. Dacă, aşa cum s-a întâmplat la municipiu acum şi e posibil să fie aceeaşi situaţie şi la Consiliul Judeţean, el este constituit doar din bani alocaţi cu destinaţii, ca prefinanţări pentru proiecte cu fonduri europene. Să iei de acolo e, pe româneşte, puşcărie curată!”, a declarat Beianu.

VIDEO cu declaraţiile lui Beianu AICI: https://www.facebook.com/1869080486709220/videos/243380117227205

Printre râsete ironice, Dumitru Beianu a lăsat să se înţeleagă faptul că, şi dacă ar fi vrut să utilizeze Mina excedentul pentru salariile de la DGASPC, specialiştii din CJ Giurgiu nu ar fi acceptat să semneze aşa ceva. Adică, un fel de, cum să-i cerem noi asta, când e la mintea cocoşului că nu se poate?

Iată ce au cerut, de fapt, PNL-iştii, la momentul cu pricina: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220

Din nefericire pentru giurgiuveni, tocmai a devenit clar ca lacrima că PNL-iştii au minţit şi că au făcut, la vremea respectivă, un simplu joc de imagine, în timp ce oamenii de la DGASPC ajunseseră în culmea disperării.

Şi, de asemenea, a devenit clar ca lacrima că domnul Beianu nu mai ţine minte atât de bine chestiuni atât de importante. Şi ar trebui, că doar e ditamai politicianul, başca şef peste judeţ.

E, p-asta să n-o mai uitaţi, stimaţi giurgiuveni!

1 COMENTARIU

  1. […] Uşor, uşor, toate „năzdrăvăniile” PNL-iştilor giurgiuveni, ca să fim diplomaţi, ies la iveală. Ni se demonstrează, pe zi ce trece, că or fi ei „maeştri” ale vorbelor, dar minciuna are picioare scurte. Probabil pentru că n-apucase să servească masa de prânz 😀 şi se resimţea, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, i-a făcut de băşcălie pe […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Dumitru Beianu, prins cu mâţa-n sac, în cazul DGASPC Giurgiu şi excedentul bugetar […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.