Deputatul social-democrat giurgiuvean Cristina Elena Dinu a făcut aceste afirmaţii, într-o postare, pe Facebook.

În timp ce milioane de #copii și #părinți așteaptă un plan coerent, cu măsuri concrete, pentru redeschiderea școlilor iar domnul #ministru Sorin Câmpeanu anunță prelungirea cu ”o lună-două” a termenului de închidere a mediilor pentru că sunt prea mulți elevi care n-au avut acces la educația online, practic o recunoaștere a #eșecului guvernării de dreapta în privința școlii, in #Giurgiu ca și în toată țara, guvernul Cîțu perpetuează incertitudinea și haosul managerial.

Nu doar că nu este capabil să dispună măsurile necesare astfel încât școlile să se redeschidă ci e preocupat să #demită abuziv directori de unități de învățământ pentru a face loc politrucilor. #PSD cere guvernului de dreapta să înceteze cu politizarea aberantă a sistemului de educație. Este #revoltător ca-n plină iarnă părinții să fie nevoiți să iasă-n stradă pentru a-i apăra pe dascălii copiilor de abuzurile puterii.

#Prioritatea maximă trebuie să fie redeschiderea școlilor și recuperarea materiei pierdute în pandemie, astfel încât copiii să nu piardă încă un an de școală și să rămână cu lipsuri grave care să le greveze evoluția viitoare și NU schimbarea directorilor pe criterii de simpatii politice nepotrivite!„, a scris deputatul PSD Elena Dinu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul social-democrat giurgiuvean Cristina Elena Dinu a făcut aceste afirmaţii, într-o postare, pe Facebook. „În timp ce milioane de #copii și #părinți așteaptă un plan coerent, cu măsuri concrete, pentru redeschiderea școlilor iar domnul #ministru Sorin Câmpeanu anunță prelungirea cu ”o lună-două” a termenului de închidere a mediilor pentru că sunt prea mulți elevi care […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Cristina Elena Dinu: „Lăsaţi politizarea educaţiei! Redeschideţi şcolile!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.