Deputatul social-democrat giurgiuvean Marian Mina a făcut, astăzi, această declaraţie, într-o postare, pe Facebook.

Schimbarea, în mod ABUZIV, a directorilor de şcoli şi licee, precum şi înlocuirea lor cu susţinători ai PNL şi USR Plus i-au revoltat şi pe giurgiuveni! Pe hienele acestea de la Putere nu le interesează că sunt mii de copii şi în judeţul nostru, foarte mulţi din anii terminali, care nu au acces la Internet sau nu au dispozitive pentru a participa la cursurile online. Ce vor face ei la Examenele Naţionale sau la Bacalaureat?

Nu iese nimeni public de la Inspectoratul Şcolar să ne spună cum va fi gestionată situaţia, atunci când se vor redeschide şcolile, sau cum vor fi ajutaţi dascălii şi elevii, pentru a putea recupera ceea ce s-a pierdut, în ultimele luni. Nu! Monstruoasa coaliţie este preocupată doar să-şi pună oamenii în absolut toate funcţiile din toate instituţiile. Au înlăturat, însă, şi la Giurgiu, profesionişti, directori cu rezultate de excepţie în activitatea lor şi care s-au remarcat prin proiecte importante derulate cu suces în şcoli. De ce nu au avut răbdare măcar până la finalul anului şcolar?

Cer public şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Consiliului de Administraţie al IŞJ, dar şi Prefecturii Giurgiu revocarea deciziilor de numire abuzivă a noilor directori! De asemenea, suntem pregătiţi să iniţiem şi o petiţie în acest sens. Pentru că vrem ca giurgiuvenii să spună dacă sunt de acord cu asemenea nedreptăţi!„, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul social-democrat giurgiuvean Marian Mina a făcut, astăzi, această declaraţie, într-o postare, pe Facebook. „Schimbarea, în mod ABUZIV, a directorilor de şcoli şi licee, precum şi înlocuirea lor cu susţinători ai PNL şi USR Plus i-au revoltat şi pe giurgiuveni! Pe hienele acestea de la Putere nu le interesează că sunt mii de copii şi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: „Schimbarea directorilor de şcoli, abuzivă!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.