Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a postat pe Facebook un mesaj în care o critică dur pe Aneta Matei, prefectul judeţului Giurgiu.

„Incompetenţă de neimaginat, la Prefectura Giurgiu! Aneta Matei a reuşit să facă praf şi campania de vaccinare anti-COVID 19, în judeţul nostru, fiind, de altfel, umilită public de premierul Florin Cîţu, în şedinţă de Guvern. Pentru că, instituţia pe care madam Aneta o conduce şi deconcetratele cu atribuţii în domeniul sanitar sunt #responsabile pentru întârzierea campaniei, pentru numărul jenant de mic de doze de vaccin trimise la Giurgiu(39).

Nu este vinovat nici vreun manager de spital sau vreun medic. Ca să spele putina, madam prefect s-a gândit că ar da bine dacă s-ar poza, azi, în plin proces de vaccinare, la Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale. S-a dus acolo fără echipament de protecţie(doar cu o mască), într-un mediu steril, chipurile ca să fie „alături de oameni”. Prefectul nu avea ce să caute acolo! Nu s-a mai întâmplat aşa ceva, într-un alt judeţ din ţară. Dacă madam Aneta ar fi vrut, cu adevărat, să fie alături de giurgiuveni, şi-ar fi făcut datoria de prefect şi ar fi încetat cu toate jocurile politice ale PNL-ului. Pentru că, în loc să gestioneze campania de #vaccinare anti-COVID, astfel încât să nu ne mai facă de ruşine la nivel naţional, singura preocupare a Anetei Matei a fost să găsească nod în papură conducerii Spitalului Judeţean Giurgiu, ca să-şi pună PNL-iştii pe cine vor ei, acolo. Îi înţelegem, însă, disperarea de azi, pentru că s-ar putea să fie ultima zi a domniei sale pe scaunul confortabil din #Prefectura Giurgiu”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.