Probabil, cam frustrată pentru presa n-a mai băgat-o-n seamă ca odinioară (locul fiindu-i ocupat de madam vice PNL-istă de la Consiliului Judeţean Giurgiu), prefecta Aneta Matei s-a tras, azi, în poză. Nu oriunde, ci la Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale, unde a fost demarată campania de vaccinare anti COVID-19.

Astăzi, 06.01.2021, au fost vaccinate primele cadre medicale din județul Giurgiu, în cadrul fazei I a campaniei naționale de vaccinare împotriva Covid-19. La eveniment a luat parte și prefectul județului Giurgiu, doamna Aneta Matei, care a dorit să fie alături de acestea într-un moment atât de important”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Giurgiu.

Alo, doamna prefect, campania asta nu-i nici nuntă, nici înmormântare, nici măcar vreo ceremonie de absolvire, ca să le fiţi dvs alături oamenilor!

Este ceva ce trebuie să se desfăşoare într-un mediu complet steril, în siguranţă, adicătelea. Ce credeţi că aţi rezolvat fotografiindu-vă acolo, între medici, fără echipament de protecţie(doar mască)?

Sunteţi, din sursele noastre, probabil singurul prefect din toată ţara, care s-a cocoţat pe acţiunea aceasta. Ori vă e teamă că vă schimbă ăştia, azi, în şedinţă de Guvern, şi v-aţi gândit că n-ar fi rău să vă mai vedeţi şi dvs o dată, în presă?

Mai bine, în timpul rămas, v-aţi ocupa să găsiţi adevăraţii vinovaţi pentru întârzierea demarării campaniei de vaccinare, la Giurgiu.

Pentru că, ceea ce a apărut, azi, într-un site plătit de PNL-işti, unul dintre cele mai aberante articole comandate vreodată în istoria presei giurgiuvene, nu convinge pe nimeni.

Ca să înţelegeţi despre ce vorbim, în articolul cu pricina, vina pentru întârzierea campaniei este atribuită, ghiciţi cui?, evident, tot PSD-ului, respectiv conducerii Spitalului Judeţean Giurgiu. Noi ştim că, de când s-a schimbat puterea în judeţ, prioritară a devenit schimbarea şefului SJU Giurgiu, dar chiar nu vă este ruşine? Nu Spitalul Giurgiu coordonează campania, ci instituţii din subordinea Prefecturii, recte Guvernului PNL!

Ei trebuiau să-şi facă treaba! Doamna prefect trebuia să-şi facă treaba! Dar ce treabă are dânsa, când mai mişto e să te pozezi, la spital, în timpul vaccinării anti-COVID, nu?

Hai, că la d-astea nu vă întrece nimeni, parol!

1 COMENTARIU

  1. […] Probabil, cam frustrată pentru presa n-a mai băgat-o-n seamă ca odinioară (locul fiindu-i ocupat de madam vice PNL-istă de la Consiliului Judeţean Giurgiu), prefecta Aneta Matei s-a tras, azi, în poză. Nu oriunde, ci la Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale, unde a fost demarată campania de vaccinare anti COVID-19. „Astăzi, 06.01.2021, au fost vaccinate primele cadre […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULUITOR! Ce a căutat prefectul de Giurgiu,azi, la Bolintin, în timpul vaccinării anti-COVID?! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.