Haine alese pentru fiecare copil în parte, unele pentru băieţi, altele pentru fetiţe, în funcţie de vârsta lor, jucării deosebite pentru fiecare şi la fel de multe bunătăţi!

Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu a fost astăzi, din nou, ca în fiecare an, mesagerul lui Moş Crăciun.

Deputatul Cristina Elena Dinu, însoţită de câteva colege din PSD Giurgiu, a mers cu daruri la mai multe familii din municipiul şi judeţul Giurgiu.

Copiii au primit cadourile cu nespusă bucurie şi au oferit şi ei, la rândul lor, zâmbete sincere şi de neuitat mesagerilor lui Moş Crăciun, pentru că azi a fost, fără îndoială, o zi foarte frumoasă din Sărbătorile de Iarnă.

Foto: Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. […] Haine alese pentru fiecare copil în parte, unele pentru băieţi, altele pentru fetiţe, în funcţie de vârsta lor, jucării deosebite pentru fiecare şi la fel de multe bunătăţi! Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu a fost astăzi, din nou, ca în fiecare an, mesagerul lui Moş Crăciun. Deputatul Cristina Elena Dinu, însoţită de câteva colege din […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: FOTO: Moş Crăciun şi-a trimis mesagerii cu daruri la mai multe familii din Giurgiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.