Am fi început prin a spune că exact aşa făcea odiosul PDL, dar am fi greşit. Pentru că vechiul PDL era mic copil pe lângă combinaţia asta dintre portocalii şi galbeni, atât de nefericită pentru România. Ca să fim diplomaţi. Cel mai rău este că fac tot ce doresc, pe faţă, fără nicio rezervă.

La ei e clar: nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră. A spus-o, mai voalat, chiar Dumitru Beianu, într-o emisiune ajunsă celebră la nivel naţional. Primarii care nu trec de partea puterii nu vor primi acelaşi sprijin ca aceia care o fac. Asta a fost concluzia şi s-a adeverit.

Suntem ca-ntr-o poveste de speriat copiii care nu-s cuminţi, cu un fel de Dumnezeu mai mult răzbunător decât bun.

Primarii loiali PSD, oameni care nu s-au lăsat speriaţi, intimidaţi, ademeniţi au fost, se pare, pedepsiţi şi la ultima rectificare bugetară, dar, iată, şi la alocarea unor bani din fondul de rezervă.

Guvernul a emis astăzi o Hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară, banii fiind destinaţi finanţării cheltuielilor de funcţionare până la sfârşitul anului 2020, precum şi pentru finanţarea cheltuielilor necesare asigurării activităţii de asistenţă socială şi de protecţia a copilului, pentru luna noiembrie 2020.

Cea mai mare sumă a primit-o Consiliul Judeţean Giurgiu condus de PNL-istul Dumitru Beianu. O treime din cele 6.000 mii de lei a primit municipiul, fiind urmat de comunele Comana şi Ghimpaţi cu 1.000, respectiv 1.050 mii de lei.

Sume enorme au primit doar unităţile administrativ-teritoriale conduse de primari PNL(cei mai mulţi fiind aceia care au sărit din barca PSD, înainte de locale), însă bănuţi frumuşei au primit şi unii primari PSD. În acest ultim caz, ce „coincidenţă”, este vorba despre comunele unde PNL a obţinut scoruri bune. Din nou, ca să fim diplomaţi…

Bătaie de joc şi umilinţă la greu, pentru giurgiuvenii care locuiesc în comune unde a câştigat PSD la parlamentare.

Buturugeni, Găujani, Greaca, Mârşa, Slobozia, Stăneşti, Ulmi au luat o mare, mare… ţeapă, sumele primite de la Guvern nedepăşind 100 mii lei.

Nu vă este ruşine, băi, PNL-işti să pedepsiţi nişte comunităţi în halul ăsta, doar pentru că nu v-au făcut vouă procentul mai mare la ultimele alegeri?

Cu ce sunt vinovaţi cei cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora sau angajaţii primăriilor sau cetăţenii, în general? Când o să guvernaţi, băi, pentru toţi românii? Când o să terminaţi, fraţilor, cu genul ăsta de politică? Când o să facem şi noi din ţara asta ceea ce doar pretindem că vrem să facem?

Când?

În ritmul ăsta, chiar şi cu Van Damme premier, nu vă dăm mai mult de un an la guvernare, că vă tăbară lumea cu „furci şi topoare”. Pariu?

1 COMENTARIU

  1. […] Am fi început prin a spune că exact aşa făcea odiosul PDL, dar am fi greşit. Pentru că vechiul PDL era mic copil pe lângă combinaţia asta dintre portocalii şi galbeni, atât de nefericită pentru România. Ca să fim diplomaţi. Cel mai rău este că fac tot ce doresc, pe faţă, fără nicio rezervă. La […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Guvernul PNL, RĂSPLATĂ sau PEDEAPSĂ pentru primarii giurgiuveni, după alegeri?! Cum s-au împăr… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.