Incredibil, dar adevărat! O nouă „mutare” a PNL-iştilor giurgiuveni vine să îmbogăţească sensul expresiei: fă ce zice popa, nu ce face popa! Başca pe-al „expresiei”: Ciocu’ mic, noi suntem la putere…

PNL-iştii n-au făcut altceva decât să urle către alţii: „gata cu nepotismele”, dar tot ei continuă să îşi pună in funcţii cheie, în toate instituţiile publice, apropiaţii şi chiar rudele. După recentul exemplu al socrului PNL-istului Alexandru Andrei, cocoţat în ATOP, aflăm că la Consiliul Judeţean Giurgiu a fost promovat un nou secretar al judeţului. Este vorba despre naşa preşedintelui CJ Giurgiu, Aura Brebenel, care o înlocuieşte pe Lavinia Crişu.

Păi, ce faceţi Bobiţă? Naşa, finul, socrul, prietenii… Ăştia nu intră la „nepotisme”? Chiar aşa, ne prostiţi pe faţă? Chiar nu mai aveţi un dram de bun simţ şi respect faţă de giurgiuvenii în faţa cărora v-aţi dat mereu de feţi-frumoşi, pe cai albi? Acum, sunteţi doar pe cai mari, am înţeles, dar nu e corect şi chestiile astea nu se uită.

Nu contestăm, deocamdată, pregătirea doamnei, ci gestul unui PNL-ist care nu rata ocazia să facă mişto de alţi naşi şi fini din politica locală. Iată, e rândul dumneavoastră! Să sperăm că vă face aceeaşi plăcere s-o încasaţi, ca atunci când criticaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.