Rezultatele alegerilor care tocmai s-au încheiat arată că în județul Giurgiu Partidul Social Democrat se bucură de susținerea locuitorilor săi, că suntem partidul care răspunde nevoilor oamenilor de aici, dorințelor lor de trai civilizat.

Pentru asta vreau să le mulțumesc, atât în numele colegilor mei, în calitate de președinte al partidului, dar și în numele meu personal și să-i asigur că și de acolo, din Parlamentul României, gândul meu va fi tot la ei, că am să sprijin, prin legi drepte și corecte administrațiile locale.

Așa cum, în calitatea de președinte al Consiliului Județean, singurul meu scop a fost dezvoltarea județului așa, și din postura de deputat, voi fi ghidat de același scop: o viață mai bună pentru locuitorii acestui județ!

Vă mulțumesc pentru încredere!”– Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, deputat ales.

1 COMENTARIU

  1. […] „Rezultatele alegerilor care tocmai s-au încheiat arată că în județul Giurgiu Partidul Social Democrat se bucură de susținerea locuitorilor săi, că suntem partidul care răspunde nevoilor oamenilor de aici, dorințelor lor de trai civilizat. Pentru asta vreau să le mulțumesc, atât în numele colegilor mei, în calitate de președinte al partidului, dar și în numele […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina, mesaj către giurgiuveni: „Vă mulţumesc pentru încredere!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.