Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a votat, în această dimineaţă, la secţia amenajată la Şcoala Nr. 2 din municipiul Giurgiu, însoţit de preşedintele interimar al Senatului, Robert Marius Cazanciuc.

„Dragi prieteni,

Am mers, astăzi, la vot, cu încredere, cu speranţa că, de mâine, ne vom recâştiga demnitatea şi mândria de a fi români! De mâine, trebuie să repunem #România pe picioare!

Mergeţi şi VOI la vot, este DREPTUL vostru!

ACUM aveţi ocazia să îi alegeţi pe cei care chiar fac lucruri bune pentru #toţi locuitorii ţării noastre!

#Ziua_Alegerilor

#Mergi_La_Vot”, a scris Marian Mina, pe Facebook, după ce a mers la urne, pentru a-şi exprima votul la alegerile parlamentare.

Vezi AICI ce a declarat Marian Mina presei locale, la ieşirea din secţia de votare: https://www.facebook.com/marian.mina.71

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a votat, în această dimineaţă, la secţia amenajată la Şcoala Nr. 2 din municipiul Giurgiu, însoţit de preşedintele interimar al Senatului, Robert Marius Cazanciuc. „Dragi prieteni, Am mers, astăzi, la vot, cu încredere, cu speranţa că, de mâine, ne vom recâştiga demnitatea şi mândria de a fi români! De mâine, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: „Am votat cu speranţa că, de mâine, ne recâştigăm demnitatea şi mândria de a … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.