Situaţia este DRAMATICĂ şi va deveni, pentru toată lumea, şi mai dramatică! Deşi s-au lăudat public, chiar zilele trecute, că le va da GUVERNUL LOR banii necesari pentru însoţitorii persoanelor cu handicap din Giurgiu, PNL-iştii n-au primit niciun leu cu această destinaţie!

Vă daţi seama? Se intră în a treia lună de restanţe, la municipiu, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii ani!

Guvernul le-a tras ţeapă propiilor oameni!

PNL-iştii v-au spus, în campanie că, dacă îi puneţi pe ei la butoane, o să curgă lapte şi miere(n-au folosit cuvintele astea, dar ştim toţi că aşa a sunat) în Giurgiu. Că o pompeze Orban la bani în Giurgiu, de-o să-i măturăm de pe stradă, sătui de atâta „mizerie”. Au zis că, dacă pun ei mâna pe Primărie şi Consiliul Judeţean, o să dea Orban restanţele restanţelor. A dat un drac. Nici măcar promisiunea că le vor plăti salariile însoţitorilor nu au respectat-o.

Oamenii sunt disperaţi, fraţilor! Vă puteţi imagina măcar ce înseamnă pentru o familie să intri în a 3-a lună, fără vreun leu? Este inuman ce se întâmplă!

La CJ Giurgiu se pare că s-ar fi găsit nişte bani, dar nu se ştie exact când vor ajunge în buzunarele angajaţilor DGASPC. Dar cu municipiul ce-aveţi, Orbane, Câţule şi care dracului ministru mai luaţi sute de milioane salariu, p-acolo, ca să faceţi nimic pentru noi?!

Doamne, Dumnezeule, noi când vă spuneam că o să ne ardem rău cu ăştia, voi, nimic, Batman, Batman!

Să sperăm că, totuşi, în al 12-lea ceas, Guvernul ăsta o să aplece asupra tuturor românilor, ca să nu se ridice toţi românii împotriva lor… Că ştim cu toţii ce iese, dacă se supără românul pe bune!

Vom reveni cu amănunte!

1 COMENTARIU

  1. […] Situaţia este DRAMATICĂ şi va deveni, pentru toată lumea, şi mai dramatică! Deşi s-au lăudat public, chiar zilele trecute, că le va da GUVERNUL LOR banii necesari pentru însoţitorii persoanelor cu handicap din Giurgiu, PNL-iştii n-au primit niciun leu cu această destinaţie! Vă daţi seama? Se intră în a treia lună de restanţe, la municipiu, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Guvernul ŢEAPĂ Orban! N-a dat niciun ban Primăriei Giurgiu pentru însoţitorii persoanelor cu ha… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.