„Terminaţi cu nepotismele!”, „Fără căpuşarea instituţiilor publice!” şi-alte texte de genul au strigat PNL-iştii către alţii, până au rămas fără aer în plămâni. Numai că, a devenit evident, ei se refereau STRICT la alţii, nu şi la ei.

Nici n-au pus bine mâna pe Putere, anul trecut, c-au şi împânzit toate instituţiile, la nivel central şi local, cu oamenii lor. Prieteni de afaceri, membri de partid, susţinători de pe Facebook, tot ce-a pupat poala PNL a fost bun de angajat.

Mai mult, au dat afară oameni care tot de ei fuseseră puşi, dar pe care PSD nu-i schimbase, pentru că oamenii şi-au văzut de treaba lor şi şi-au făcut meseria, aşa cum ar trebui, în instituţiile cu pricina.

PNL, însă, înfometat, se pare, după atâta opoziţie, s-a năpustit şi-a „cuibărit”, rapid, tot ce-a găsit, la orice nivel.

Aşa se face c-avem directori sau angajaţi pe bani frumoşi, la diverse deconcentrate, frizeri, cioclii, specialişti în pompe funebre, dansatoare din buric, tăietori de frunze la câini cu master în domeniul menţionat etc.

Şi la Giurgiu, a fost la fel. Au măturat tot în cale şi-au suit în vârf de instituţie ce-au avut la îndemână. S-au găsit repejor vreo 5 sau 6 (sau mai mulţi, nici nu mai ştim) consilieri(PNL-işti cei mai mulţi) la Prefectură, au fost puşi pe repede înainte tot felul de directori fără nicio pregătire în domeniu, la DSP, mai ales.

Şi, iată, nici la ATOP(Autoritatea Teritorială pentru Ordine publică, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu) n-au făcut vreo excepţie.

În afară de şefii structurilor MAI, plus cel al Poliţiei Locale şi subprefectul, care sunt numiţi de drept, avem doar PNL-işti şi, surpriză, ca reprezentant al societăţii, pe domnul Lazăr Ciobanu. Pensionar, fost şef al Poliţiei Locale, socrul deputatului PNL Alexandru Andrei – doritor de încă 4 ani pe băncile Camerei Deputaţilor.

Alexandru Andrei prieten bun cu Dumitru Beianu, preşedintele CJ Giurgiu.

Ce emoţionant!

Despre averea lui Alexandru Andrei am scris şi vă invităm să recitiţi AICI, despre averea soţiei sale a tot relatat presa locală, de-a lungul vremii. Pe domnul Lazăr Ciobanu îl cunoaştem toţi. Nu-i contestă nimeni experienţa, cu tot respectul pentru aceasta, dar, serios, acum… Chiar nu mai era nimeni, din câmpul muncii, un specialist care să şi facă treabă, dar să şi merite indemnizaţia primită ca membru al ATOP? Să şi AIBĂ NEVOIE  de aceasta, la o adică?

Care indemnizaţie, apropo, nu e chiar de lăsat. Potrivit hotărârii de mai sus, aceasta reprezintă 10% din indemnizaţia preşedintelui CJ Giurgiu. Adică, raportat la salariul actual al preşedintelui CJ, ar însemna circa 1.400 lei, deci, pentru două şedinţe, cât sunt prevăzute în HCJ, cam 2.800 lei. Buni şi ăştia, cine nu i-ar vrea, aşa, aproape degeaba?

Serios, măi, băieţi, mai lăsaţi-i, fraţilor, şi pe alţii! Tot voi, mereu, peste tot? Nu v-aţi săturat? E clar că nu! Cine să vă mai creadă când strigaţi huo, nepotisme, huo, căpuşare etc? Cine?? Când voi faceţi mai rău decât a făcut PDL-ul! La toate capitolele!

#AMR_8_Zile

1 COMENTARIU

  1. […] „Terminaţi cu nepotismele!”, „Fără căpuşarea instituţiilor publice!” şi-alte texte de genul au strigat PNL-iştii către alţii, până au rămas fără aer în plămâni. Numai că, a devenit evident, ei se refereau STRICT la alţii, nu şi la ei. Nici n-au pus bine mâna pe Putere, anul trecut, c-au şi împânzit toate instituţiile, la nivel central […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Socrul pensionar al deputatului PNL Alexandru Andrei, în ATOP Giurgiu! Păi, ce, strică nişte bă… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.