Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această afirmaţie, marţi, 24 noiembrie, în conferinţă de presă.

„Duminica trecută, am avut o acţiune în Ulmi şi Buturugeni. La Buturugeni, efectiv am fost hărţuiţi de Poliţie. Ne-au filmat, ne-au fotografiat, au mers cu noi peste tot.

Vă spun sincer, se vedea că le părea rău pentru că nu ne pot amenda, deoarece nu aveau motiv. Toţi purtam mască, am respectat distanţarea, am fost în grup de maximum şase persoane.

Ce „coincidenţă”! A doua zi, la Buturgeni a fost trimisă în control celebra Gardă de Mediu, iar în comuna Ulmi, Poliţia Economică. Constat că practicile folosite de PNL la locale sunt folosite şi acum, la parlamentare. Primarii noştri sunt în continuare hărţuiţi şi ameninţaţi că nu vor mai primi niciun leu de la Guvern, dacă nu împart voturile.
Pe de altă parte, aştept şi eu cu interes să aflu ce s-a mai întâmplat cu acel caz de la Buturugeni, când membri ai PNL au fost prinşi dând mită electorală. Nici până în ziua de azi nu i-a căutat nimeni! Aştept să aflu cum a fost posibil ca, la Bulbucata, din 800 de votanţi, 450 aveau vize de flotant.

Aştept să aflu şi eu cum se poate ca fiul primăriţei să fie viceprimar! Nu mai vorbim de „nepotisme”, acum? Şi nu cumva este un mare conflict de interese acolo? Mai vreau să ştiu dacă autorităţile au luat, totuşi, vreo măsură împotriva celei mai mari balastiere care funcţionează ILEGAL, tot la Bulbucata!

Pentru ei nu există justiţie? Nu există controale, nu există Lege?
Şi, dacă instituţiile statului acţionează cu dublă măsură, sunt convins că giurgiuvenii vor judeca drept, pe 6 decembrie
!”, a declarat Marian Mina, în conferinţă de presă.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această afirmaţie, marţi, 24 noiembrie, în conferinţă de presă. „Duminica trecută, am avut o acţiune în Ulmi şi Buturugeni. La Buturugeni, efectiv am fost hărţuiţi de Poliţie. Ne-au filmat, ne-au fotografiat, au mers cu noi peste tot. Vă spun sincer, se vedea că le părea rău pentru că […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: „Din nou, avem presiuni, ameninţări, hărţuiri din partea instituţiilor controlat… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.