Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a postat, pe Facebook, următorul mesaj:

Noii șefi liberali ai Consiliilor Județene au dat startul celei mai sinistre operațiuni împotriva populației. Culmea cinismului, unii chiar le-au prezentat ca pe niște superoferte de Black Friday. Concedierile în masă pe care cei mai zeloși lideri locali deja le-au operat, chipurile pentru a eficientiza aparatele de lucru, sunt nimic altceva decât piatra de încercare aruncată în geamurile oamenilor oricum loviți de nenorocita de pandemie.

Pentru că, dacă – Doamne ferește- vor rămâne la guvernare și în 2021, fix asta vor face liberalii: concedieri în masă. Și, fiindcă nu sunt în stare să propună nicio soluție economică viabilă, vor mări taxele și impozitele, vor amputa masiv veniturile populației, tăind salarii și supraimpozitând pensiile peste un anumit nivel. Acesta este pachetul austerității, anunțat deja, sub forma unei propuneri individuale, de unul dintre oficialii de rang înalt ai BNR, instituției unde nimeni nu se apucă să vorbească public de capul lui.

Foștii pedeliști portocalii, măturați de români la vot și vopsiți avantajos în urmași ai Brătienilor, sunt deja recomandați de curba de sacrificiu pe care au băgat-o pe gâtul populației sărăcite și umilite în timpul celui de-al doilea mandat de președinte al lui Traian Băsescu. Așa că nu vor avea nici o strângere de inimă înainte s-o ia de la capăt„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.