Alexandru Andrei este primul pe lista PNL Giurgiu pentru Camera Deputaţilor, la alegerile din 6 decembrie. Este „primul” şi la capitolul „ACTIVITATE PARLAMENTARĂ”, dar, din păcate pentru giurgiuvenii cărora le cere iar votul, e primul DIN COADĂ. Din datele publicate pe site-ul Camerei Deputaţilor, domnul din imagine a vorbit, în 4 ani de mandat, doar puţin peste 4 minute. Ca să nu plictisească, probabil… 😀

Bine, bine, veţi spune, poate omul n-are talent(chiar n-are, aveţi dreptate!), dar poate o fi avut lucruri importante de comunicat colegilor, în scris. Un drac, nici măcar atât.

În 4 ani de deputăţie, Alexandru Andrei a avut O SINGURĂ declaraţie politică, 4 întrebări sau interpelări şi 7 scurte luări de cuvânt.

Acum, dacă omu’ a fost mulţumit în permanenţă şi de Guvernul PSD(he he) şi de ce cel de-acum, ce-aveţi cu el?

Şi totuşi, ce-a făcut Alexandru Andrei ca deputat, pentru Giurgiu? Nimeni nu prea ştie şi nici nu l-am văzut, până acum, în vreo emisiune, să ne explice şi nouă treburile astea.

Pentru ce mai vrea încă un mandat? Nu putem să vă spunem nici asta, însă e clar că declaraţia sa de avere este muuuult mai… cuprinzătoare, deci „intensă”, decât activitatea sa parlamentară.

Astfel, domnul Andrei are vreo 6 terenuri, în suprafaţă de 90.000 de metri pătraţi, în Giurgiu, Gogoşari şi în judeţul Călăraşi.

Are trecute 7 apartamente(în fapt, din sursele noastre, majoritatea reprezintă un etaj întreg în acelaşi bloc) dobândite fie prin cumpărare, moştenire sau donaţie, în municipiul Giurgiu, dar are şi o casă(moştenire) în Dichiseni(Călăraşi)

Are trecute în declaraţia de avere două autoturisme, în valoare de peste 53.000 de euro, iar soţia sa a primit o DONAŢIE(???!!!), în valoare de 10.000 de euro.

Timpul trece, leafa merge, cu activitate sau nu în Parlament, Alexandru Andrei şi-a încasat 148.493 lei, anual, ca indemnizaţie de deputat.

Staţi pe-aproape, pentru că va urma şi PARTEA A II-A :d

Deci, stimaţi giurgiuveni, care ar putea fi motivul pentru care aţi da un vot acestui domn? Cu ce v-a ajutat şi cu ce credeţi că vă poate ajuta, în mandatul 2020-2024?

Aşteptăm comentarii, pe pagina noastră de Facebook, Giurgiu Net Oficial, AICI: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.