Reprezentanţii tuturor partidelor politice îşi cam încep campaniile electorale în pieţe, târguri. E multă lume, există deci oportunitatea de a împărţi repede şi bine materiale electorale etc.

Şi la Giurgiu, la fel. PNL-iştii giurgiuveni au dat(ştiu, pentru că ne-am întâlnit) şi ei, atât în precampanie, cât mai ales în campanie, ture prin Piaţa Centrală ca să-şi facă „reclamă”. A venit şeful lor Orban şi le-a trosnit una drept în moalele capului, cu decizia de a închide pieţele şi târgurile, pe motiv că acolo nu s-ar respecta normele sanitare privind transmiterea virusului COVID-19. Asta, în timp ce, ştim cu toţii, supermarketurile, hypermarketurile şi-au văzut de afaceri nestingherite.

Acum, la votul de ieri din Camera Deputaţilor, privind propunerea PSD pentru redeschiderea pieţelor şi târgurilor, cei din grupul deputaţilor PNL(din care fac parte şi domnii din fotografie, Toma Petcu şi Alexandru Andrei) s-au abţinut.

N-am văzut să se laude pe facebook că ar fi votat „pentru”, e posibil să fi votat „împotrivă”(?!), dar, oricum, abţinerea este tot un VOT NEGATIV. Doar că e unul mai light, aşa. Nu zicem nu, ne facem că nu ştim ce să zicem cum ar veni, decideţi voi, cam aşa.

Aşa că ne întrebăm, după tot ce a fost, mai aveţi tupeul să mergeţi în Piaţa Centrală din Giurgiu sau în oricare târg din judeţ, ca să le cereţi votul producătorilor, pentru ca voi doi să fiţi iar parlamentari?

Şi, când vă întreabă oamenii aceştia- umiliţi de partidul pe care îl reprezentaţi- de ce aţi dat un vot negativ redeschiderii pieţelor, voi ce le veţi spune?

Pentru ce să vă voteze, ce aţi făcut pentru ei şi ce le promiteţi că veţi face?

Întrucât, se pare că, în afară de ridica mânuţele sau de a jongla cu biluţele(la vot, desigur), după cum vă dictează PNL-ul, nu prea aveţi ce să le spuneţi giurgiuvenilor. Cu atât mai puţin producătorilor autohtoni.

Prieteneşte, aşa, credem că ar fi sănătos să evitaţi pieţele şi târgurile, în următoarea perioadă, mai ales îmbrăcaţi în galben, că nu ştim dacă o să sară cineva să vă apere…

P.S.: Toma Petcu este locul I pe listele PNL Giurgiu, la Senat, iar Alexandru Andrei este primul pe lista PNL Giurgiu, pentru Camera Deputaţilor

1 COMENTARIU

  1. […] Reprezentanţii tuturor partidelor politice îşi cam încep campaniile electorale în pieţe, târguri. E multă lume, există deci oportunitatea de a împărţi repede şi bine materiale electorale etc. Şi la Giurgiu, la fel. PNL-iştii giurgiuveni au dat(ştiu, pentru că ne-am întâlnit) şi ei, atât în precampanie, cât mai ales în campanie, ture prin Piaţa Centrală ca […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Vor să fie IAR parlamentari! PNL-iştii Petcu şi Andrei, abţinere la votul privind redeschiderea … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.