Dacă asta înseamnă „smart city”, atunci mai bine ne lipsim! Zona străzilor Toporaşi şi Rozelor a ajuns, practic, aproape închisă traficului rutier, oamenii de acolo fiind nemulţumiţi că nu mai au pe unde… să ajungă acasă, cu maşina.

Situaţia nu e de ieri, dar, iată că nici azi nu s-a luat vreo măsură!

Un giurgiuvean ne-a trimis un mesaj pe care îl redăm integral şi sperăm că cei care pot soluţiona problema o vor face!

„În ultima perioadă, locuitorii străzilor Toporaşi(capătul dintre strada Rozelor) şi cei de pe strada Rozelor, cât şi celelalte străzi adiacente îşi pun întrebarea simplă: cu ce am greşit noi? Pe aceste străzi, practic, NU se mai poate ajunge cu maşina, deoarece: pe Şoseaua Bucureşti dinspre Petrom, avem LINIE DUBLĂ CONTINUĂ. Intrarea de vis a vis de Spital, de lângă vulcanizare, a fost trasată şi ea cu LINIE DUBLĂ CONTINUĂ, iar dacă vii dinspre Penny, intrarea pe strada Toporaşi este INTERZISĂ.

Aşa că, UNICA soluţie este intrarea dinspre Sandu Ciur, adică prin capătul străzii Rozelor. Aici… DAAAA, un mare da, fiindcă suntem întâmpinaţi de table, şanţuri şi găuri, strada în sine fiind betonată cu mulţi ani înainte.

Concluzie, dacă stai pe strada Toporaşi, nu poţi ieşi din curte cu maşina, fiindcă pe „interzisul” acela, adică de sus în jos se circulă mai abitir decât pe şoseaua Bucureşti. Iar de jos în sus, vin cei care au ocolit până a dat strechea în ei şi, plini de draci, nu te lasă să mai scoţi maşina din curte. La noi, ca la nebuni!

Tot aici, în cartier, dimineaţa trebuie să pleci la serviciu cu pietre în buzunar. Pentru că strada Rozelor colcăie de câini(vezi intervalul 05.30- 08.00), iar despre gunoaie şi hârtii nu mai vorbim, neexistând nici măcar un coş de gunoi.

Dar suntem fericiţi că măcar vedem că vecinii noştri o duc bine, motiv pentru care… ne mai culcă ei în nişte ritmuri de manele!

Aceste aspecte pot fi confirmate de orice cetăţean care locuieşte pe strada Toporaşi. Şi spun oricare, fiindcă oricum toţi avem nr 2 şi 2 A la poartă… Asta, tot „mulţumită” celor care ne conduc destinele.

Deci, concluzie: dacă ai nevoie urgent să ajungi acasă cu maşina, te încarci cu multă răbdare, o zici p-aia cu „înger, îngeraşul meu”, faci trei cruci şi abia apoi pleci la drum. Deoarece, cât timp ai stat în piaţă, ai şanse mari să îţi mai f…ă o linie, adică să o facă dublă şi pe cea de la UNICA INTRARE în cartier. Intrare la care, oricum, tronează zilnic o maşină de Poliţie. Deci… CU CE AM GREŞIT NOI, DOAMNE?”

1 COMENTARIU

  1. […] Dacă asta înseamnă „smart city”, atunci mai bine ne lipsim! Zona străzilor Toporaşi şi Rozelor a ajuns, practic, aproape închisă traficului rutier, oamenii de acolo fiind nemulţumiţi că nu mai au pe unde… să ajungă acasă, cu maşina. Situaţia nu e de ieri, dar, iată că nici azi nu s-a luat vreo măsură! Un giurgiuvean […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PRIMIT LA REDACŢIE! Zona Rozelor şi Toporaşi, Giurgiu, în „carantină” RUTIERĂ? Oamenii sun… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.