Am găsit poza aceasta într-o postare, de pe Facebook, făcută de un PNL-ist giurgiuvean, în care se vorbeşte despre campania electorală pentru parlamentarele de pe 6 decembrie.

Domnul din stânga este candidatul PNL Giurgiu, locul I la Senat, Toma Petcu. (Vă dăm timp de gândire cât doriţi ca să vă amintiţi măcar UN singur proiect de-al dumnealui pentru Giurgiu, pentru care să mai merite o tură!. Unul singur, măcar! Dacă îl găsiţi, vă invităm să îl lăsaţi în comentarii, pe pagina noastră de Facebook).

Revenind, ne tot uităm la poza aceasta şi nu putem să nu ne întrebăm: oare ce le spuneţi oamenilor ăstora, când le cereţi votul? Când vă întreabă DE CE nu le daţi banii cuveniţi, la pensii, conform legii, ce le spuneţi? Când vă întreabă DE CE votat împotriva majorării ALOCAŢIILOR nepoţilor lor, ce le spuneţi?

Când vă întreabă DE CE le închideţi pieţele, singurul loc un puteau şi ei să câştige un ban cinstit dintr-o muncă pe care dvs probabil n-aţi făcut-o niciodată şi habar nu aveţi ce presupune, ce le spuneţi?

Când oamenii aceştia vă spun că e tot mai greu pentru ei şi familiile lor, în România, ce le răspundeţi? Când vă întreabă de ce aţi închis şcolile, dar nu şi păcănelele, ce le spuneţi?

Cine e de vină? Tot ei, tot PSD-ul? Voi sunteţi la guvernare de 1 an. UN AN, FRAŢILOR! Ce aţi făcut pentru oamenii aceştia, în atâta amar de vreme?

Când vă spun că pentru ei e tot mai greu, ce le spuneţi? Să nu exagereze, pentru că nu-i rău chiar pentru toată lumea?

Mda, se vede!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.