Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa Guvernului PNL. Redăm mesajul integral:

„Suntem conduşi de cel mai incompetent şi corupt Guvern pe care l-a avut #România, în ultimii 30 de ani. În frunte cu preşedintele Iohannis, aceste personaje sinistre şi fără scrupule nu fac altceva decât să pună cruce pe economie, pe educaţie, pe sănătate, pe turism şi agricultură! PNL-iştii sunt groparii României!
Au dovedit că habar nu au cum să gestioneze pandemia şi ne-au impus tot felul de măsuri „împrumutate”, ultimele fiind cele prezentate de şeful statului, seara trecută.
Închid şcolile, dar lasă păcănelele şi mall-urile deschise. Vor să ne ţină închişi în case noaptea, când oricum nu mai este aglomeraţie pe străzi!

Vor falimenta producătorii autohtoni, prin închiderea pieţelor, dar lasă deschise supermarketurile, pline de produse străine!
Vor distruge şi ultimele afaceri mici sau mijlocii, nu doar prin lockdown-ul lor mascat, ci mai ales pentru că nu i-au ajutat cu nimic, concret, în ultimul an.
De ce nu vor să testeze masiv? Pentru că au transformat şi acest fapt într-o afacere. Pentru ei, oamenii simpli nu contează, testarea este doar pentru cei cu bani, care îşi permit.
Sunt corupţi până în măduva oaselor! Au “furat” până şi ventilatoarele de la ATI. Au “furat” până şi măştile celor mai amărâţi dintre români.
Nu populaţia, ci EI sunt responsabili de creşterea explozivă a îmbolnăvirilor. În timp ce noi nu aveam voie nici să mergem la biserică, ei beau whisky scump şi fumau trabuc în birourile guvernului!

Din cauza LOR au rămas sute de mii de români fără un loc de muncă. Ei sunt responsabili de creşterea sărăciei şi de creşterea alarmantă a preţurilor pentru produsele de bază! Sunt ca lăcustele. Pustiesc totul pe unde trec.
N-au făcut nimic pentru români, doar pentru ei. Şi-au angajat toate cunoştinţele, frizerii, şoferii, amantele, cioclii în toate instituţiile publice, au schimbat, peste tot, pe oricine au vrut cu cine au vrut ei! Ca să aibă cât mai multă putere.
Acum o vor pe toată. Vor şi Parlamentul! Orban trebuie OPRIT, până nu distruge complet România!

Pe 6 decembrie, românii au de făcut o alegere crucială. Pe 6 decembrie, votaţi ca să vă salvaţi! Să salvaţi sănătatea, locurile de muncă şi educaţia copiilor! Nu vă lăsaţi speriaţi de ei! Nu vă lăsaţi intimidaţi! Ei asta vor! Să mai stea încă 4 ani la Putere! Ei vor ca voi să nu veniţi la vot! Ca să poată fura şi distruge tot!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.