Preşedintele Senatului şi candidat din partea PSD Giurgiu pentru un nou mandat de senator, Robert Cazanciuc, s-a alăturat astăzi colegilor de la Giurgiu, într-o acţiune electorală din precampania pentru alegerile din 6 decembrie.

Astfel, împreună Marian Mina şi Cristina Elena Dinu, candidaţi pentru Camera Deputaţilor, dar şi cu mai mulţi social-democraţi au mers în Piaţa Centrală, cât şi pe Şoseaua Bucureşti.
Au împărţit materiale de promovare şi au vorbit cu giurgiuvenii despre realizările guvernării PSD, dar mai ales despre Programul de Guvernare al PSD pentru următorii 4 ani.

Giurgiuvenii i-au asigurat pe social-democraţi de întregul lor sprijin, pentru că ştiu că doar PSD face lucruri bune pentru România, pentru judeţul nostru!

Mai multe imagini de la acţiunea de azi, AICI

FOTO: Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele Senatului şi candidat din partea PSD Giurgiu pentru un nou mandat de senator, Robert Cazanciuc, s-a alăturat astăzi colegilor de la Giurgiu, într-o acţiune electorală din precampania pentru alegerile din 6 decembrie. Astfel, împreună Marian Mina şi Cristina Elena Dinu, candidaţi pentru Camera Deputaţilor, dar şi cu mai mulţi social-democraţi au mers în Piaţa […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PSD Giurgiu, alături de giurgiuveni, împreună cu ei […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.