Candidat PSD Giurgiu pentru un nou mandat de deputat, medicul Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie pe pagina sa de Facebook, într-o postare în care a prezentat câteva dintre măsurile din Programul de Guvernare al PSD, cu privire la sistemul de sănătate.

„Programul #PSD de guvernare în domeniul #Sănătății:

– Asumă o miză uriașă! Asigurarea accesului universal la servicii de sănătate unde și atunci când oamenii au nevoie!
– Efectiv, PSD va reconstrui temelia sistemului românesc de sănătate, printr-o rețea de 800 de centre comunitare de sănătate, de ambulatorii și de centre unice de programare, care vor da acces sigur și rapid la servicii medicale de calitate, pentru toți cetățenii, fără a-i împovăra financiar!
– PSD acordă o atenție deosebită specialiștilor. Strategia sa de resurse umane pentru sănătate va asigura personal medical oriunde este necesar, va păstra în țară medicii și asistenți și va reda prestigiul și demnitatea întregului corp medical românesc.
– Un alt obiectiv strategic este reașezarea profesionistă și revitalizarea sistemului de sănătate public astfel încât România să ajungă să aibă comunități sănătoase,educate și sigure.
– Programul de guvernare al PSD pentru Sănătate contează pe creșterea sistematică a finanțării sistemului de sănătate, cu 0,5% din PIB, în fiecare an. Va fi posibil acest lucru printr-o mai bună colectare a contribuțiilor pentru sănătate dar și urmare a alocărilor mai consistente de la bugetul de stat”, a scris deputatul Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.