La parlamentare, ca la locale.

În lipsa unor realizări proprii, fie că vorbim despre Guvernul lor ori despre nişte „bieţi” parlamentari PNL, băieţii de la PNL Giurgiu, săltaţi în cap de listă pentru parlamentare, au început să scrie prostioare mai mici sau mai mari, în funcţie de „greutatea politică”, pe Facebook.

Maestrul de ceremonii, de data asta, Alexandru Andrei. Poftind la un nou mandat de deputat, domnul cu pricina atribuie Guvernului pe care îl reprezintă(acum, că, în urmă cu vreo 2 ani, îi înjura pe PNL-işti de nu se vedeau), sigur, cu mantă, un program despre care presa centrală scria, acum câteva zile, că Orban l-ar cam vrea închis.

Mai exact, Alexandru Andrei zice că giurgiuvenii ar trebui să facă niscai plecăciuni, la vot mai exact, în faţa PNL care ar fi plătit 200 de milioane de lei, investiţii pe PNDL, în judeţul Giurgiu.

Extraordinar! Sunteţi fantastici, băieţi! Asta e ca şi cum noul patron se laudă pe Facebook că le-a dat angajaţilor şi lichidarea. Mari oameni, mari caractere.

Programul Naţional de Dezvoltare Locală este gândit şi implementat de PSD. Toate proiectele, inclusiv pentru judeţul Giurgiu(beneficiarul celor mai mari sume, din toată ţara, în timpul Guvernării PSD) se datorează PSD. Echipei centrale, dar mai ales echipei PSD Giurgiu.

Există poze cu toţi primarii giurgiuveni care semnau proiecte după proiecte pentru drumuri, şcoli, apă-canal etc., la Ministerul Dezvoltării, alături de cei care i-au ajutat cu tot ce au putut, respectiv conducerea social-democrată a Consiliului Judeţean, reprezentată de Marian Mina.

Circulau zvonuri că PNL chiar ar fi condiţionat trecerea primarilor PSD, la ei, inclusiv de alocarea restului de bani pentru proiecte PNDL, CONTRACTATE în GUVERNAREA PSD… Acum, că dorinţa lor s-a înfăptuit, să ieşi şi să te lauzi că le-ai dat administraţiilor ce LI SE CUVENEA, prin contracte, restul de bani, poate chiar pentru lucrări deja făcute, este de-a dreptul nesimţire!

Nu sunt proiecte noi, sunt proiecte depuse şi câştigate în timpul administraţiei PSD, aşa că PNL, jos labele de pe PNDL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.